Kövess minket!
  
     

Biztonságos otthon, redőnyökkel

Biztonságos otthon, redőnyökkel
2015, november 30.

Mindenki arra vágyik, hogy otthonát a lehető legnagyobb biztonságban tudhassa. Ehhez különböző módszerek alkalmazhatóak, és a modern technikának köszönhetően egyre nagyobb választékban. Azonban sokan a teljes biztonság hitébe ringatva magukat megfeledkeznek a lakhely egy fontos szegletéről, mely az egyik legsebezhetőbb pontok egyike; az ablakokról.

Hogyan is védhetjük hatékonyan ablakainkat? A megoldás egyszerű: biztonsági redőnyökkel. A redőnyök már önmagukban is nyújthatnak bizonyos fokú védelmet, anyagösszetételüktől függően. Ám a teljes körű garanciát mégis a biztonsági redőnyök nyújtják.

Milyen előnyei vannak a biztonsági redőnyöknek?

  • A modern redőnyök esztétikus kialakításuknak köszönhetően tökéletes kiegészítőik lehetnek otthonunknak.
  • Védenek az illetéktelen behatolásokkal szemben.
  • Árnyékolástechnikai szerepük is van.
  • Motorizált funkcióval még kényelmesebbé tehetjük használatukat.
  • Költség- és energia hatékony kivitel jellemzi őket.
  • Széles szín- és anyagválasztékban elérhetőek.

A redőnyök fő előnye tehát a betörésvédelem mellett a megfelelő árnyékolás is. A változatos anyagválasztéknak köszönhetően, mindenki megtalálhatja az otthonának legmegfelelőbb kialakítást, minden típusnak megvannak a maga előnyei. Míg a műanyag redőnyök előállítása költséghatékonyabb, így áruk is kedvezőbb, és minőségük is hosszú életű, addig alumínium társaik sokkal időt állóbbak, stabilabbak és megbízhatóbbak, azonban előállításuk is jóval drágább.

A biztonsági redőnyöknél különösen fontos a megfelelő és rendszeres karbantartás, azonban a minőségi alapanyagokból készült darabok esetében ez nem jelent problémát. Mi, az Alba Lamella Kft.-nél különös figyelmet fordítunk redőnyeink színvonalára, széleskörű választékkal és megbízható termékekkel várjuk minden kedves vásárlónkat.

Ha Önnek is fontos otthona védelme, keresse fel honlapunkat, a www.albalamella.hu-t! Kérdés esetén vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot telefonon, a +36-70-420-1933-as vagy +36-70-389-1936-os számon, továbbá e-mailben az info@albalamella.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
axosaniter.hu
Hogyan rendezzük be fürdőszobánkat, ha kicsi a tér?

A fürdőszoba otthonunk egyik legfontosabb része, hiszen általában itt tudunk ellazulni, relaxálni egy hosszú nap végén. Ebben a térben azonban,...

Close