Kövess minket!
  
     

Az őszi és téli hajtrendekről

Az őszi és téli hajtrendekről
2015, november 30.

Már az ősi Egyiptomban is használtak hajfestéket, igaz ezek jóval károsabbak, kezdetlegesebbek voltak, és nem kifejezetten tartós eredményt értek el használatukkal. A kor előrehaladtával és a tudomány fejlődésével azonban megjelentek az egyre magasabb színvonalú hajfesték termékek, így a frizura trendek is új irányzatot vettek.

Mára már az eredeti hajszínt megőrzők számára is létezik alternatíva, színmegújító hajfestékek képében. Ezek nem tartalmaznak ammóniát és semmilyen káros anyagot, illetve nem színezik kifejezetten a hajat, csak az eredeti színt teszik látványosabbá. Ahogyan minden kornak, úgy egy adott szakaszon belül minden évszaknak is megvannak a maga frizura- és hajtrendjei.

Az idei év elején, csakúgy, mint a havas tájak, a fejek tetején is a havas árnyalatok hódítottak, így főként a szőke és árnyalatai. Aztán ahogy az idő is egyre melegedett, a hajtrendek is elkanyarodtak a mediterrán vonal felé, és a barnás árnyalatok váltak a népszerűbbekké. Aztán a hűvös idő beköszöntével már a mélyebb, gesztenye- és csokoládébarna színek lettek a közkedveltek. Egyetlen hajtrend volt, amit semmilyen szín nem tudott elnyomni, az úgynevezett ombre stílus. Ez a színátmenetes csoda eleinte a hosszabb loknikon hódított, de az év végi és jövő évi trendek alapján, a közepesen hosszú hajakon lesz igazán divatos viselni.

Minden frizura és hajtrend színvonala a minőségi fodrászkellékeken alapszik, melyhez társul a fodrász tehetsége és tapasztalata. Azonban minden szakmabeli tudja, hogy nincs az a talentum, ami a megfelelő fodrászkellékek használata nélkül elegendő lenne. Megtalálni az optimális termékeket nem egyszerű, és gyakran magas költségű feladat. De léteznek kivételek.

A Fodrilla Webáruház nívós fodrászkellékek széles tárházát kínálja, kedvező árakon. Ha Önnek is szüksége van színvonalas hajfestékre és fodrászkellékekre, látogasson el honlapunkra, a www.fodrilla.hu oldalra! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén, telefonon, a 06-20-233-7002-es vagy 06-20-330-8966-os számon, illetve e-mailben, a fodrilla@fodrilla.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Biztonságos otthon, redőnyökkel
Biztonságos otthon, redőnyökkel

Mindenki arra vágyik, hogy otthonát a lehető legnagyobb biztonságban tudhassa. Ehhez különböző módszerek alkalmazhatóak, és a modern technikának köszönhetően egyre...

Close