Kövess minket!
  
     

Az egyedi ajándékok előnyei – Tippek, ötletek

Az egyedi ajándékok előnyei – Tippek, ötletek
2017, április 27.

Ajándékozni jó, de az örömteli pillanatokat hosszas gondolkodás, ötletelés előzi meg. A cél az, hogy különleges meglepetést adhassunk az ünnepeltnek, ez mindig nehéz feladat. Az utóbbi években az egyedi ajándékok készíttetése nagy divattá vált, így, ha nincs jobb ötletünk, megfelelő választás lehet egy ilyen ajándék bárki számára, kortól-nemtől függetlenül.

Ma már a technikának köszönhetően szinte bármire tudnak egyedi mintát nyomni, a bögréktől kezdve, a pólókon át, utóbbinak népszerűsége töretlen. Ezek a felsők, úgynevezett póló nyomtatással készülnek, ilyenkor tetszőleges mintát nyomnak a kérésükre a textilre. Bármilyen mintát rányomtathatnak, vicceset vagy olyat, amit a boltokban nem lehet kapni. Nagyon széles skálán mozognak a minták, így tényleg a kreativitásuktól is függ a választás, illetve, ha ajándékba szánják akkor az ünnepelt ízlésétől. Az egyedi pólók mellett örök slágerdarabok a különböző kerámia tárgyak, azon belül is a bögrék, ezeket akár tolltartóként is használhatják. Ezek az egyedi tárgyak is, úgynevezett szitanyomással készülnek. Fontos, hogy mindig megfelelő méretű, felbontású képet kérjenek a kívánt mintáról, mert a pixeles, homályos képek nem túl előnyösek! Engedjék el fantáziájukat és találják ki, hogy milyen egyedi tárgyra, ruhára van szüksége családtagjaiknak! Az egyedi ajándékoknak más üzenete van, mint egy boltban kaphatónak: nem az áruk, értékük a lényeges ebben az esetben, hanem az, hogy gondolnak a másikra, ismerik őt, és fontos, hogy az, amit kap, róla szóljon, hozzá tartozzon. Ez némiképp kapocs és jelkép is az ajándékozó és az ajándékozott számára.

Ha ajándékba, vagy saját részre szeretne különlegességet csempészni a hétköznapokba, akkor keresse fel a Step Kft.-t! Cégünk vállalja az egyedi minták megvalósítását különböző felületeken!

Tájékozódjon szolgáltatásainkról weboldalunkon a www.stepkft.hu címen. Kérdés, észrevétel esetén írjon e-mailt az info@stepkft.hu címre, vagy hívjon a 06-30-969-0322-es telefonszámon!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
http://tapi-kutyakozmetika.hu/
A család kedvenc kutyája, a golden retrieverek – szőrápolási tippek, technikák

Sok család azt vallja, hogy nincsenek kiteljesedve háziállat nélkül. Kisgyerekes otthonokba nyugodt természetű kutyát szoktak választani, aki nem jelent veszélyt...

Close