Kövess minket!
  
     

Az akkumulátorok és a környezetvédelem

Az akkumulátorok és a környezetvédelem
2015, szeptember 30.

A gépjárművek üzemeltetéséhez nélkülözhetetlen az akkumulátor használata. Mindannyian tudjuk azonban, hogy káros anyagot tartalmaz. Azzal is tisztában kell lennünk, hogy olyannyira ártalmas a környezetre, ami szerint veszélyesnek számít, ha nem megfelelően kezeljük. Fontos időben tájékozódni az elhasználódás időtartamáról, és helyesen cselekedni ez ügyben, illetve a megfelelő szolgáltatóhoz fordulni akkusegélyért!

Ezekben az években, amikor egyre fontosabbá válik a környezetvédelem, minden embernek még jobban törekednie kellene a környezettudatos életre. A hulladékok szelektív gyűjtése, és a különböző módokon történő környezetbarát alkalmazások nagyban segítik a környezetvédelmet, de még mindig nem elegendő mértékben. Egészségünk megóvása érdekében érdemes megtenni, ami rajtunk múlik. Legfőképp a veszélyes hulladéknak számító anyagokat szükséges elszállítani az erre kijelölt, megfelelő helyre, nem felejtkezve el az akkumulátorokról sem. Napjainkban talán a legnagyobb környezetszennyező tényező a közlekedés, mivel a kibocsátott gázok hihetetlenül károsak. Attól függően, hogy ezek milyen magasra kerülnek a légkörünkben, eltérő a hatásuk erőssége. Az autókat ellenőrzik ezt a témát érintve, méghozzá úgy, hogy a megengedett káros anyag kibocsátásának mennyiségét nézik. Az elromlott alkatrészek, a tönkrement autók szintén károsítják környezetünket, ha nem gondosan, megfelelően bánunk velük. Az egyik legjobban szennyező alkatrész a gumiabroncs. Az akkumulátor pedig a veszélyes hulladékok kategóriájába tartozik. Sav és ólom tartalma miatt erősen károsítja a környezetet, így semmiképp nem szabad a felhalmozott egyéb szeméttel együtt megszabadulni tőle.

A Csorba-Akku Kft. aktívan részt vesz az akkumulátorok vizsgálatában. Segítünk abban, hogy biztosan tudja, teljesen elhasználódott-e az adott akkumulátor. Fő profilunk az akkumulátorok eladása, többfélét is kínálunk kedvező árakon. Szakembereink rendelkezésére állnak tanácsadásban, az akkumulátor beszerelésében, karbantartásában. A www.csorba-akku.hu honlapon kínálatunkban talál többek között Banner, Perion, Varta akkumulátort is.

Győződjön meg róla, hogy akkumulátora biztosan nem használható-e már! Kérje kollégáink véleményét ezzel, és más akkumulátorral kapcsolatos kérdésekben!

Elérhetőek vagyunk az info@csorba-akku.hu e-mail címen, valamint a 06-1-3793142, 06-20-9449295 telefonszámokon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
milibaby.hu_2
Egyedi hímzéssel ellátott darabok babafürdetéshez

Olyan egyedi ajándékkal szeretné meglepni ismerősének kisbabáját, vagy saját kisgyermekét, amilyet biztos, hogy mástól még nem kapott? Nagyszerű ötlet a...

Close