Kövess minket!
  
     

Aqua-clean bútorszövet, az okos megoldás

Aqua-clean bútorszövet, az okos megoldás
2015, március 4.

Amikor vendégeket vár otthonába, az ember mindig arra törekszik, hogy a lakást a lehető legelőnyösebb oldaláról mutathassa be. Takarítunk, rendezkedünk, sütünk, főzünk. De mi lesz a kanapén éktelenkedő évezredes vörös bor folttal? A bútorszövetek általában nem tartoznak a könnyen tisztítható anyagok közé, így ha megtörténik a baleset, már nincs mit tenni, csak a csere jelent megoldást.

Mégis létezik egy olyan bútorszövet, mellyel elkerülhető az idegeskedés, a hasztalan dörzsölés, és a kárpit cseréje. Többé nincs szükség a kárpitban ragadt foltok takargatására! Nem kell kínosan ügyelnie arra sem, hogy étel, ital, ne kerüljön az ülőgarnitúra közelébe. Ezekről mostantól nyugodtan elfeledkezhet. A megoldás: Aqua Clean bútorszövet.

Az Aqua Clean a legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a bútor kárpitot egy olyan speciális réteggel vonja be, ami megakadályozza a szennyeződések felszívódását. Így a szövetre kerülő foltok egyszerűen, gyorsan, és maradéktalanul eltávolíthatóak, tiszta vízzel tisztíthatóak.

Nyugodtan válasszon hófehér kanapét nappalijába, mert az Aqua Clean vízzel tisztítható bútorszövet garantálja, hogy a fehérség még évek múltán is makulátlan marad. A lakberendezés mostantól nem ütközik olyan kiábrándító korlátokba, mint a tisztíthatóság. Válasszon egyéniségéhez és stílusához illő színeket és anyagokat, a többit pedig bízza nyugodtan erre az új, hihetetlenül innovatív technológiára!

A bútorszövet nemcsak könnyen tisztítható, de strapabíró is. A sokadik tisztítás után is megőrzi színét és tartását, akár mintás, egyszínű, világos vagy sötét a kárpit. A készítők mindenre gondoltak, hogy Önnek csak a lényeggel kelljen törődnie!

Már csak az a kérdés hol talál ilyen fantasztikus bútorszövetet? Látogasson el a www.argokarpit.hu weboldalra és ismerkedjen meg közelebbről az Aqua Clean-nel! Vannak kérdései? Forduljon hozzánk bizalommal és tegye fel őket a 06-70-566-73-74-es telefonszámon, vagy az info@argokarpit.hu oldalon! Várjuk hívását!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
dekor-varazs.hu
Az egyedi lakásbelső titka

Az otthonunk a legintimebb hely az életünkben. Általában itt töltjük a legtöbb időt, ide térünk haza menedékért, megnyugvásért, feltöltődésért. A...

Close