Kövess minket!
  
     

Amnesia nadrágok: Milyen fazont válasszak?

Amnesia nadrágok: Milyen fazont válasszak?
2017, november 30.

Napjainkban igen gyorsan változnak a trendek, és aki nem követi a divathíreket, könnyen elveszhet a különféle stílusok, színek és fazonok között. Nincs ez másképp a nadrágokkal sem, melyek tekintetébenkülönösen fontos szempont az is, hogy olyan szabású ruhadarabokat válasszunk, amik előnyösen mutatnak alakunkon. Ha új nadrágokat szeretnénk vásárolni, jó úton járunk, ha a neves márkák termékei között nézelődünk, hiszen így biztosan a legfrissebb divat szerint öltözködhetünk. Az Amnesia nadrágok között minden hölgy megtalálhatja az ideális darabokat, a kérdés már csak az, hogy milyen testalkathoz melyik fazont érdemes választani. Az alábbiakban ehhez adunk egy rövid útmutatást.

  • Boyfriend fazon: Arányos testalkathoz, picit hosszabb lábakkal megáldott hölgyeknek ideális, de akár azok számára is jó lehet, akiknek szélesebb a csípőjük, azonban ebben az esetben érdemes kerülni a figyelemfelkeltő oldalzsebeket, illetve a mély ülepet.
  • Répa fazon: Vannak visszafogottabb változatok is, de többnyire kifejezetten szélesíti a csípőt ez a fazon, ezért keveseknek áll jól, ám ha éppen a csípőt szeretné optikailag szélesebbnek láttatni, remek választás.
  • Jogger fazon: Ez a típus a melegítőnadrágokat idézi, trendi változatban. A kevésbé mély ülepű változatok az alacsonyabb hölgyeknek is jó választást jelenthetnek, míg a mintás darabok az egyenesebb csípővonalú, hosszú lábakkal megáldott nőknek ajánlottak.
  • Egyenes fazon: Szinte minden testalkaton jól áll, és mivel nyújtja az alakot, alacsonyabb nőknek is kedvez. A szűkebb szabású nadrágok a vékony lábakon állnak jól, vastagabb combok esetén tanácsos bővebb változat mellett dönteni.
  • Szűk fazon: A világosabb verziók, amikből kilátszik a boka, a magasabbaknak állnak jól, de a fekete, bokáig érő darabok az egészen alacsony hölgyeknek is kedveznek.A magasított derekú típusokat rövid felsőkkel kombinálva még kedvezőbb hatást lehet elérni.

Az Amnesia nadrágok között mindent megtalálhat, amire szüksége lehet ruhatára bővítéséhez! Csinos bőrnadrágot, lezser farmert vagy éppen trendi melegítőt keres? Bátran nézzen körül Amnesia webshopunkban, és fedezze fel kínálatunkat! A www.webfashion.hu internetes oldalunkon nem csupán nadrágok között válogathat, óriási választékunkban minden helyet kapott, ami Amnesia. Termékeinkkel kapcsolatban keressen fel minket bizalommal a +36-20-271-2129-es telefonszámon, szívesen segítünk!

Frissítse gardróbját velünk, és ne feledkezzen meg az Amnesia akciókról sem!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Miért döntsön a Hoodia P57 rendelése mellett?
Miért döntsön a Hoodia P57 rendelése mellett?

Manapság sokakat foglalkoztat az a kérdés, hogy melyik fogyókúrás módszerrel lehet végérvényesen és hatékonyan megszabadulni a felesleges kilóktól. Ahhoz, hogy...

Close