Kövess minket!
  
     

Állatszállítás: elpusztult kutya a környéken? Gondoskodunk róla!

Állatszállítás: elpusztult kutya a környéken? Gondoskodunk róla!
2017, november 2.

A kóbor állatok sajnos mindenhol előfordulnak, nincs olyan környék, ahol ne látnánk lepusztult kinézetű, beteg kutyákat. Ezek az otthonról elszökött, vagy kidobott ebek falkákban, vagy éppen magányosan mászkálnak, kutatnak ennivaló, vagy éppen fedél után. Nem mindegyik olyan szerencsés, hogy menhelyre, vagy rögtön újabb, de szerető gazdikhoz kerül. Vannak kóbor háziállatok, amiket utolér a balsors, méghozzá az utcán, és ott pusztulnak el.

Mi lesz a sorsuk ezeknek a tetemeknek? Az út szélén hagyni őket semmiképpen sem jelent megoldást. Egy bomló állattetem egyáltalán nem szép látvány, és semmiképpen sincs jó hatással a környezetre, sem pedig a lakók egészségére!

Az elpusztult állatokat megtalálhatják kíváncsi, de tájékozatlan és óvatlan kisgyerekek, akik túl közel merészkedhetnek, és összeszedhetnek valamilyen betegséget. A varjak és egyéb dögevésre hajlamos madarak elkezdhetik a tetemet szétszedni is. Rosszabbnál rosszabb verziók, ugye? Mi a megoldás? Állatszállítás! Természetesen nem Önnek kell gondoskodnia arról, hogy egy kutyatetem eltűnjön az út széléről, elég egy telefonhívást elintéznie, és a megfelelő cég megteszi!

A www.tetemszallitasbudapesten.com linken egy ilyen szolgáltatásokkal is foglalkozó céget talál, akiket bátran hívhat állatszállítással kapcsolatban is! Miért érdemes hozzánk fordulni? Mi nem vesszük félvállról az állatok sorsát, és akkor is törődünk velük, ha már kimúltak. Szolgáltatásaink között szerepel élő vagy elpusztult állat szállítása, de akár állathamvasztással kapcsolatban is fordulhat hozzánk bizalommal! Ne érje be akármilyen módszerrel, ne hagyatkozzon másokra, hanem tájékozódjon arról, hogy milyen lehetőségei vannak, ha elhullott állatot talál, vagy ha saját, eltávozott házi kedvencét szeretné humánus módon utolsó útjára engedni!

A részletekkel kapcsolatban többet megtudhat a weboldalon, vagy a megadott elérhetőségeinken. Kérdés esetén írjon a honlapon üzenetet, vagy pedig hívja a +36-30-311-7788-as telefonszámot!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
raszternyomda.hu.17.10
A meghívó készítésről bővebben

Első látásra a meghívó csak egy szépen megtervezett, dekoratív papír, pár hasznos információval, dátummal és helyszínnel. Valójában pedig olyan bűvös...

Close