Kövess minket!
  
     

Ajándékozzon kezdő fotós tanfolyamot az ünnepekkor!

Ajándékozzon kezdő fotós tanfolyamot az ünnepekkor!
2017, december 20.

Különleges ajándékkal szeretne kedveskedni egyik családtagja vagy ismerőse számára, akiről tudja, hogy régóta érdeklődik a fotós szakma rejtelmei iránt? Tudja, hogy még nem adódott lehetősége fotós tanfolyamon való részvételre, és szívesen segítene neki ebben? Nagyszerű ötlet lehet, ha kezdő fotós tanfolyammal lepi meg szerettét, aki saját időbeosztásához igazítva vehet részt az órákon.

A fotók különféle érzéseket váltanak ki belőlünk. Sokan szeretnénk a fotózás ismereteivel gazdagodni, hogy lássuk, mi milyen hatást válthatunk ki általuk az emberekből. Azonban ahhoz, hogy ne csak hobbi szinten készítsük a fotókat, szükségünk van a szakmai ismeretek elsajátítására, amit kezdő fotós tanfolyamon megtehetünk. Nem mindegyikünk számára adatik meg az a lehetőség, hogy neves, iskolarendszerű fotósuli hallgatói legyünk, főként, ha egyéb elfoglaltságaink miatt nem tudunk beiratkozni, majd részt venni a fotós tanfolyamon. Amennyiben van ilyen ember az ismertségi körünkben, ráadásul szívesen lepnénk meg különlegességgel, tökéletes meglepetésként szolgálhat fotósuli ajándékunk.

Kedvezményesen jelentkezhet kezdő fotós tanfolyamunkra, ha a megadott határidőig jelzi a részvételi szándékot. Nagy örömet szerezhet, ha szerettei közül lepi meg azt a személyt ezzel a lehetőséggel, aki már régóta vágyik a fotósuli ismereteinek elsajátítására. Szakmailag elismert fotográfusok színvonalas oktatásán tanulhat mindenki, aki úgy dönt, hogy a mi fotós tanfolyamunkon szerez tudást. Óráinkat olyan időpontokban tartjuk, hogy munka, illetve más tanulmányok mellett se okozzon problémát a részvétel. Szerezzen bővebb információt a www.digitalisfototanfolyam.hu weboldalunkon!

Okozzon örömet egyedülálló ajándékkal az ünnepekkor! Lepje meg szerettét kezdő fotós tanfolyammal, hogy elkezdhesse azt, amire már régóta vágyott! Jelentkezés ügyében és felmerülő kérdéseivel keressen minket a hét bármely napján hívható 06-20-390-1560-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk a csaba@csabamail.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Milyen virágokkal kedveskedjünk télen?
Milyen virágokkal kedveskedjünk télen?

A tél szürkeségét valamivel oldani kell, és ezt sokféleképpen tehetjük meg. Sokan a világítással és a lakás dekorációjával próbálják oldani...

Close