Kövess minket!
  
     

A tökéletes tisztítás és kármentesítés kelléke!

A tökéletes tisztítás és kármentesítés kelléke!
2015, október 28.

Ön is rendszeresen kerül olyan helyzetbe, hogy a különböző tevékenységei folyamán folyadékok és különböző anyagok gyors felitatására van szükség? Fontos, hogy ezt minőségi terméket használva tegye, ami hatékony, és nem csak egy-egy fajta anyagot képes magába szívni? Sokszor előfordul, hogy a mindennapi teendők ellátása közben olyan anyag folyik ki, amit hirtelen nem tudunk mivel feltörölni, és nem tudjuk, hogy, mivel lehetne könnyen eltüntetni – ide sorolhatók például a savas, lúgos folyadékok és a vegyi anyagok is, melyekkel egy egyszerű háztartási papírtörlő nem bír el.

Számos olyan kellék beszerezhető, amelyek alkalmasak a tisztításra, felitatásra, azonban a nyom ezután is ott marad, és újabb eszközhöz szükséges nyúlnunk miatta. Nagy választékban kaphatók felitatásra alkalmas kendők, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mit biztosítanak, hányféle folyadék felitatására jók és mennyire praktikus a kiszerelésük, ugyanis mindenki számára fontos a gazdaságosság.

Nagy szerencsénkre ma már kapható prémium minőségű, polipropilén alapú felitató kendő, mely nem csak rendkívül praktikus, de szinte bármilyen folyadékkal elbánik, legyen az savas vagy lúgos, és az üzemektől kezdve a raktárokon át egészen az üzletekig bárhol használható.

A polipropilén alapú felitató kendő előnyei:

–    Szinte bármilyen területen alkalmazható.
–    Perforálásának köszönhetően bármekkora méret téphető belőle.
–    Tűzállósága biztonságot nyújt, ám különlegesen magas hőmérsékleten megolvad.

A www.anilin.hu honlapon az univerzális felitató kendőkön, és más, hasonló téren alkalmazható termékeken kívül számos egyéb terméket is talál. Kínálatunk rendkívül széles, hiszen vegyi áru nagykereskedés lévén arra törekszünk, hogy minden igényt megfelelően ki tudjunk elégíteni. A kínálatunkban kapható termékek közé sorolhatóak például a vegyi anyagok, az uszodai vízkezelő szerek, a tartósítószerek és az aszkorbinsav is – igen, ezek mind megtalálhatóak nálunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@anilin.hu email-címen, vagy hívjon minket a 06-1/215-3058-as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
akrilux.hu
Minimál stílusú konyha akril bútorral

Napjainkban egyre népszerűbben a minimál stílusú házak, lakások, így természetesen a különböző helyiségek ilyen módon való kialakítása, elrendezése is. A...

Close