Kövess minket!
  
     

A tökéletes alkalmi ruha kiválasztásának titka

A tökéletes alkalmi ruha kiválasztásának titka
2017, november 27.

A legtöbb hölgy imád hosszasan készülődni, jól megfontolni, hogy az aktuális kedvnek, környezetnek, időjárásnak megfelelően milyen öltözet az ideális ahhoz, hogy magabiztosan léphessen utcára. Ám vannak olyan helyzetek, melyek az átlagosnál több előkészületet igényelnek, olyan különleges események, melyekre akár külön alkalmi ruhát is vásárolunk. Hogyan döntsünk?

Munkahelyi rendezvényekre a visszafogottabb modellek közül ajánlott választani, esküvőre díszesebb ruhát is felvehetünk. Míg bálba kizárólag a földig érő fazonok jöhetnek szóba, addig kötetlenebb partykon kiválóak lehetnek a rövidebb koktélruhák is. Igazodjunk a napszakhoz is, estélyekre a sötétebb árnyalatok között nézelődjünk, ha nappali rendezvényre készülünk, inkább a világosabb színeket részesítsük előnyben. Ez csupán csak néhány alapvető szabály, melyeket érdemes betartani, ám fontos, hogy mindenkinek más fazon áll jól. Ahhoz, hogy elkerüljük a csalódásokat, célszerű tisztában lennünk azzal, hogy alkatunk szerint milyen modellek között érdemes nézelődnünk, így már bátran rendelhetünk alkalmi ruhát online is!

  • Körte alkat: Érdemes olyan ruhát választani ennek a típusnak, melynek karakteres nyakrésze és egyenes szoknyarésze van.
  • Alma alkat: V alakú dekoltázs és térd fölött érő hossz az igazán előnyös fazon azoknak a hölgyeknek, akik ide tartoznak.
  • Homokóra alkat: Ennek a típusnak szinte minden jól áll, ám célszerű kerülni azokat a modelleket, amik nem láttatják a hangsúlyos derekat.
  • Fiús testalkat: Ajánlott olyan alkalmi ruhát keresni, melynek díszei, például fodrok és csipkék hangsúlyozzák a nőies vonalakat.
  • Fordított háromszög alak: Olyan modellt érdemes választani, ami karcsúsított derékban, míg a szoknyarésze kerekíti a csípőt.

Ön már tudja is, hogy milyen ruhát keres? Fedezze fel széles választékunkat, és rendeljen alkalmi ruhát online! Tekintse meg kínálatunkat a www.lilifashion.hu weboldalunkon, termékeinket érintő kérdéseivel pedig keressen minket bátran a +36-70-372-1474-es telefonszámon, illetve a joobianka@gmail.com e-mail címen! Ne feledje, a tökéletes alkalmi ruha Önre vár, csak meg kell találnia!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Helyhiányát oldja meg könnyedén iratbértárolással!
Helyhiányát oldja meg könnyedén iratbértárolással!

Egyre több helyre van szüksége, és már nem fér el felhalmozott dokumentumaitól? Esetleg most kezd új vállalkozásba, és megbízható kezekben...

Close