Kövess minket!
  
     

A tetoválások jelentése: Mit jelképez Hórusz szeme?

A tetoválások jelentése: Mit jelképez Hórusz szeme?
2016, augusztus 1.

Szerte a világban nagyon sokféle szimbólummal találkozhatunk, amelyek jelentésüknél fogva egészen a távoli múltig vezetnek vissza. Sokan szívesen döntünk a tetoválás készítése mellett ezeket a jelképeket magunkra tetováltatva, ám csak akkor, ha kiemelkedő jelentéssel bírnak számunkra. Ilyen a Hórusz szemét ábrázoló kép is, aminek több jelentését különböztethetjük meg, attól függően, hogy balra vagy jobbra áll.

A szimbólumok olyan összetettséget foglalnak magukba, amelyek láthatóvá teszik a különféle érzelmeket, gondolatokat, ugyanakkor mindenki számára mást jelentenek. A számok, a betűk, a különféle alakzatok mind egymástól eltérő jelentéssel bírnak, és még egy ábrán belül is eltérőek lehetnek.

Hórusz szeme a védelem és a gyógyulás jelképeként ismert. A bal szem a holdat, a jobb szem pedig a napot szimbolizálja. Az ősi egyiptomi kultúrához vezethető vissza, ahol nagy figyelemben részesítették a mindent látó szemet. A szem alatti könnycsepp az emberiség születését jelképezi, a spirál pedig az emberiség jövőjére utal. Ha számunkra is jelentőséggel bír, és úgy érezzük, közel áll hozzánk mindez, megörökíthetjük egy színes, vagy fekete-fehér tetoválás formájában.

Tapasztalt kollégáinkkal felkészülten, korszerű eszközökkel és hangulatos környezetben várjuk tetoválás készítés céljából győri tetováló szalonunkban! Nagy gondot fordítunk arra, hogy minden fontos részletről tájékoztassuk, és csak személyes megbeszélés után kezdjük el a tetoválás készítését. Örömmel váltjuk valóra elképzeléseit, de szívesen adunk tanácsot, ötletet is, ha erre van igénye, sőt, nem csak tetoválás készítésével foglalkozunk, hanem piercingek behelyezésével is! A www.tattoosilver.hu internetes oldalunkon bővebben is olvashat rólunk, felmerülő kérdéseivel pedig felkereshet minket a 06-20/497-5171-es telefonszámunkon, és a tattoosilver@gmail.com e-mail címünkön!

Az Ön számára sokat jelentő szimbólumot tetováltassa győri tetováló szalonunkban, megbízható kezekben tudva a feladatot!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
duguláselhárítás
Ha eldugul a lefolyó

Valamennyi mosdóban, vizesblokkban szinte már természetesnek vesszük a hibátlan működését a lefolyóknak. Arról azonban senki sem beszél, miért használhatjuk ezeket...

Close