Kövess minket!
  
     

A tetoválás készítés menete pontról pontra

A tetoválás készítés menete pontról pontra
2015, december 30.

Bár sokan jutnak arra az elhatározásra, hogy valami igazán örök és tartós emléket egyedi módon tetessenek a bőrükre, mégis kevesen hajtják végre a folyamatot. Vannak, akik menet közben rájönnek, hogy ez mégsem nekik való, míg megint mások csak a félelmeiket nem képesek leküzdeni. Ezzel a bemutatóval szeretnénk segíteni a döntési folyamatot, hogy minél szélesebb rálátással dönthessen mindenki a maga belátása szerint.

Íme, a tetováláskészítés folyamata lépésenként:

  • Első lépés, ami talán a legfontosabb, az elhatározás, vannak, akikben már ekkor körvonalazódik, hogy mit is szeretnének magukra tetováltatni, de a többség ekkor még csak a sötétben tapogatózik.
  • A második fontos lépés a megfelelő tetoválószalon kiválasztása. Ez egyénenként változhat. Függ a stílustól, hírnévtől, ajánlástól és sok más tényezőtől. Ha biztosra szeretnénk menni, hogy a kiválasztott tetoválószalonkorrekt és hiteles, vegyünk egy tetováló magazint, melyben a felsorolt helyszínek biztosan megfelelőek.
  • Tervezés. Ha megvan az ideális szalon, és megismerkedtünk a minket tetováló szakemberrel, kezdetét veheti a tervezés folyamata. Sokat segít, ha az illetőnek van konkrét elképzelése, de ha nincs, az sem probléma, a szakértő tetováló kolléga biztosan felskiccel valami megfelelő mintát.
  • Egyeztetés. Ha nem ott helyben szeretnénk a tetoválástelkészítetni, jöhet az időpont egyeztetés
  • A tetováláselkészítése. Általában ebben a szakaszban még jó párszor elhangzik a „biztosan akarod?” kérdés, melyre ha mindvégig határozott igen a válasz, kezdődhet a munka.
  • Fertőtlenítés, kezelés és gyógyulás, melyhez pontos instrukciókat fog adni a tetoválástkészítő szakember

Nálunk a Sun City Tattoo& Piercing Szegedben fokozottan ügyelünk rá, hogy ügyfeleink teljes bizalommal fordulhassanak hozzánk, és elégedetten távozhassanak. Célunk, hogy mindenki megtalálhassa a számára optimális kifejezési formát, melyet tetoválóművészeink a legtökéletesebben kiviteleznek. Ha Ön is szeretne tetoválástkészíttetni, és megbízható helyet keres, kiváló szakemberekkel, forduljon hozzánk bizalommal. Részletekért keresse fel honlapunkat a www.tattooszeged.hu oldalon. Kérdés esetén várjuk hívását a +3630/8586-466-os számon, vagy levelét a tattooszeged@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
szemkörnyékápoló
A szem alatti táskák kialakulása és hatékony kezelése

Az évek múlásával és az életkor előrehaladtával egyre gyakrabban jelennek meg a szem alatti táskák is. Azonban a természetes, korral...

Close