Kövess minket!
  
     

A tartós menyasszonyi csokrokról bővebben

A tartós menyasszonyi csokrokról bővebben
2016, november 14.

Egy esküvő rengeteg teendővel jár, hiszen meg kell találnunk a megfelelő helyszínt, ami minden szempontból alkalmas az általunk megálmodott ceremóniához. Ezzel még közel sincs vége, hiszen meg kell álmodnunk a díszítést a falaktól kezdve az utolsó asztaldíszig, ültetési rendet kell csinálnunk, egyeztetnünk kell a menüt. Röviden és tömören rengeteg teendőnk van, viszont arra érdemes odafigyelnünk, hogy minél több emléket tudhassunk magunkénak életünk nagy napjáról. A menyasszonyi csokor viszont alapvetően nem tartozik azok közé a dolgok közé, melyekre sokáig nézhetünk életünk legboldogabb napjának tanúbizonyságául, hiszen pár nap alatt elhervad. Erre jelentenek remek megoldást a tartós menyasszonyi csokrok!

A selyemvirág menyasszonyi csokrok általában selyemvirágból, és habrózsából kötött gyönyörű csokor kompozíciók, melyek az örökkévalóságnak lettek tervezve, és sajátos hangulatukkal mindenkit képesek rabul ejteni! Ha selyemvirág menyasszonyi csokrot választunk, akkor akár évtizedekkel később is elővehetjük azt, amikor már az ezüstlakodalmon is túl vagyunk, hogy visszaemlékezzünk azokra a csodás pillanatokra, amikor életünk szerelmének kimondtuk a boldogító igent. Az esküvőnkön átélt légkör akár évekkel később is velünk lehet a selyemvirág menyasszonyi csokroknak hála, és a valódi virágokhoz hasonlóan itt is rengeteg különböző stílus közül válogatva alkothatjuk meg azt a csokrot, ami tökéletesen kielégíti majd igényeinket az esküvő napján. Persze ahhoz, hogy egy tartós menyasszonyi csokor igazán egyedi legyen, meg kell találnunk azt a virágkötő szakembert, akik kiváló minőségben el is készíti nekünk az áhított darabot.

Ha szeretne igazán egyedi selyemvirág menyasszonyi csokrot vagy csokrokat készíttetni esküvőjére, akkor a legjobb helyen jár! Több éves tapasztalattal rendelkezem a személyre szabott egyedi menyasszonyi csokrok készítésében, Ön olyan különleges csokrot kap majd kézhez, melyre egy életen át boldogan fog tekinteni! Ha további információkra kíváncsi, látogasson el honlapomra a www.selyemcsokor.com–ra!

Ha kérdései merültek fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06-20-3-178-878 telefonszámon, illetve az eveartdesign@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Kedvelje meg gyermeke is az olvasást!
Kedvelje meg gyermeke is az olvasást!

Ön is igyekszik gyermekét a lehető legjobb módszerek alkalmazásával segíteni a fejlődés útján? Számos kreatív játékot találhat a számára, amelyekkel...

Close