Kövess minket!
  
     

A társasági kutyák egyedi ápolása kutyakozmetikusként

A társasági kutyák egyedi ápolása kutyakozmetikusként
2016, december 30.

Nagyon szereti az állatokat, és kifejezetten kedveli a kutyákat, amelyek közül a kisebb termetű, társasági kutyáknak elnevezett csoport igazán közel áll szívéhez? Többségük szőrzete rendszeres ápolást igényel, ezért érdemes erre odafigyelni. Ha úgy érzi, nagy örömmel foglalkozna ezzel a témával, és naponta teljesítené gazdáik kéréseit, célszerű elvégeznie a kutyakozmetikus képzést, amely során számos érdekességet tanulhat meg.

A kutyákat fajtájuk szerint többféleképp különböztethetjük meg. Az alacsony termetű, ugyanakkor nagy életerővel rendelkező társasági kutyák között találkozhatunk az uszkárokkal, valamint a máltai selyemkutyával is. Szőrzetük egymástól eltérő, ugyanis egyikük sűrű, érdekes jellegű, a másiké pedig hosszú és selymes. Sok kedvencünkről elmondható, hogy sajnos nem igazán selymes a szőrzetük. Ennek megváltoztatására alkalmazhatunk különböző technikákat, amiket kutyakozmetikus képzésen kitűnően elsajátíthatunk. A fürdetés gyakorisága, és helyes megoldása is a kutyák fajtájaként változik, bőrük érzékenységétől függően, amiről szintén ismereteket szerezhetünk a kutyakozmetikus tanfolyam keretein belül.

Ha kedvet érez ahhoz, hogy komolyan, és akár hosszútávon foglalkozzon ezzel a témával, mindenképp érdemes kutyakozmetikus képzésre jelentkeznie, amit nálunk sikeresen, akár a következő időszakban elvégezhet. Színvonalas, tapasztalt oktatóink által tartott óráinkon minden fontos információhoz hozzájuthat, és bátran kezdhet bele az új szakmája által megkövetelt feladatok ellátásába. Tájékozódjon bővebben szolgáltatásainkról a www.tapi-kutyakozmetika.hu internetes oldalunkra ellátogatva!

Foglalkozzon azzal a területtel élete során, ami igazán közel áll Önhöz! Lássa el az állatokat megfelelően, a kutyakozmetikus képzésen tanultakat szakszerűen és kiválóan alkalmazva, akár saját vállalkozást indítva! Kérdéseit tegye fel bátran a 06-30-7798156 –os telefonszámunkat hívva, vagy az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkre írva!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
sminktetovalas-miskolc.hu
Kíméletes és biztonságos mód a sminktetoválásra!

Régóta gondolkodik azon, hogy hosszan tartó megoldást választ a sminkelésre, ami minden nap sok idejét veszi el? Ismerkedik a sminktetoválás...

Close