Kövess minket!
  
     

A szépség kiemelése szemöldöktetoválással

A szépség kiemelése szemöldöktetoválással
2015, szeptember 1.

Elégedetlen szemöldöke formájával? Szeretné, ha nem kellene naponta ezzel a problémával törődnie? A szemöldök tetoválása nagyszerű megoldást jelenthet.

Napjainkban meglehetősen elterjedt a sminktetoválás. Ezen a szolgáltatáson belül sok típust különböztethetünk meg, az alapján, hogy testünk melyik részére készíttetünk. Az egyik legnépszerűbb sminktetoválás a szemöldök tetoválása. Nagy változást érhetünk el pozitív irányba, ha arcvonásainknak megfelelően változtatjuk meg, emeljük ki szemöldökünket.

Sokan rendszeresen járnak kozmetikushoz, több nő pedig naponta kihúzza magának reggelente a szemöldökét. Mindennek a fáradtságnak azonban búcsút inthetünk, és könnyebbé tehetjük mindennapjainkat, ha a szemöldök tetoválás mellett döntünk. Abban az esetben, ha már eldöntöttük, kozmetikus segítségét kérjük, az a kérdés fogalmazódik meg, hogy szálazott vagy satírozott legyen a szemöldökünk. A szálazott szemöldök tetoválás által természetes hatás érhető el, míg a satírozott szemöldök tetoválás a körvonal megrajzolását, és a belső terület teljes besatírozását jelenti. Ahhoz, hogy szép, arányos legyen arcunk, nagy hangsúlyt kell fektetni a szemöldök tetoválás megtervezésére. A vonalak vastagsága, a helyes szín kiválasztása, az ív megfelelő hangsúlyozása mind-mind óriási jelentőséggel bírnak. Célszerű tájékozódni, hogy hol lenne érdemes kérni ezt a kozmetikai beavatkozást, hiszen nem mindegy, milyen kezekbe adjuk magunkat. Fontos, hogy tapasztalt, hozzáértő szakemberre bízzuk a feladatot.

A www.kutassykrisztina.com weboldalon részletesen olvashat az általában felmerülő kérdésekről, és a kapcsolódó témákról. Az érdeklődők körében rendszeresen feltett kérdéseket is összeszedte Kutassy Krisztina, és egy külön menüpont alatt megtalálhatóak, válaszokkal együtt.

Amiért érdemes hozzám eljönni:

  • teljes választék a kozmetikai kezelések területén
  • modern elektrokozmetikai eljárások
  • igények teljes mértékben való figyelembe vétele
  • esztétikai garancia
  • kitűnő minőségű eszközök használata

Sminktetoválása garantáltan olyan lesz, amilyet annak tervezésekor jóváhagyott!

Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzám bizalommal a 06-70-4502319 –es telefonszámon, vagy a kutassy.krisztina@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
albalamella.hu
Szúnyogháló a kisgyermekek egészsége érdekében

A bosszantó, kellemetlen rovarokkal szemben két módja van a védekezésre: a rovarirtók, a méreganyaggal ellátott szerkezetek, vagy az egészségre egyáltalán...

Close