Kövess minket!
  
     

A sóterápia élettani hatásairól bővebben

A sóterápia élettani hatásairól bővebben
2017, október 30.

Az emberiség már körülbelül az ókortól kezdve tisztában van a só jótékony hatásaival, és napjainkban egyre több betegség esetében alkalmaznak sóterápiát, ami igencsak hatékony megoldásnak bizonyul.

Ha a sóterápia szóba kerül, az emberek azonnal a tüdőbetegségek és asztma kezelésére asszociálnak, ugyanis a köztudatban főként ez az információ él a sószobákkal kapcsolatban, ami igaz is, hiszen nem egy tüdőbetegséggel, allergiával foglalkozó szakember tanácsolja betegeinek erős gyógyszerek helyett, hogy inkább sóterápiával igyekezzen kezelni magát.

Sajnos a köztudatban az már nem annyira elterjedt, hogy tulajdonképpen betegségmegelőzésre is kiváló a sóterápia, mert a kezelés hozzájárul az immunerősítéshez. Ezért nem véletlen, hogy rengeteg család keresi fel őszi-téli időszakban a sószobákat, így a gyerekeik olyan környezetben kapcsolódhatnak ki, ahol szervezetük felkészülhet a vírusos, megfázásos időszakra. A sóterápiával a keringés és az emésztőszervek működése is javíthatóvá válik, de kiváló megoldást nyújt depresszió és lelki problémák ellen is a kezelés, hiszen a sóterápia alatt harmónia és nyugalom járja át a páciens testét.

Összefoglalva a sóterápia kedvező élettani hatásait, elmondható, hogy elősegíti a betegeknél a fizikai, pszichikai javulást, hozzájárul a megfelelő periférikus keringéshez és nem utolsó sorban még mozgásszervi és nőgyógyászati panaszokra is hatékony megoldást nyújt a kezelés. Fontos megjegyezni, hogy a sóterápia nem minden esetben javasolt, erről célszerű a kezelés előtt részletesen tájékozódni.

Ha úgy gondolja, hogy betegségére megoldást nyújt a sóterápia, keresse bátran cégünket, a MediCrystal Kft.-t!  Az általunk épített sószobák ideálisak különböző gyógyító terápiákhoz, így garantált a felépülés és az egészég megőrzése! További információkért nézzen szét honlapunkon, a www.fellelegezhet.hu webcímen, kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-70-648-7559-es számon vagy írjon e-mailt az info@fellelegezhet.hu címre! Lélegezzen fel saját sószobájában!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Hogyan válasszunk parfümöt karácsonyra?
Hogyan válasszunk parfümöt karácsonyra?

A parfüm kétségkívül az egyik legnépszerűbb karácsonyi meglepetések egyike, ám amilyen könnyű örömet szerezni egy különleges illattal, épp olyan egyszerű...

Close