Kövess minket!
  
     

A sminktetoválás előnyei a mindennapokban

A sminktetoválás előnyei a mindennapokban
2016, január 26.

A sminktetoválás ma már igen elterjedt módszer a makulátlan arcbőr eléréséhez, azonban még mindig rengeteg tévhit kering róla. A következőkben ezeket szeretnénk eloszlatni azzal, hogy ismertetjük olvasóinkkal a sminktetoválás előnyeit és pozitívumait – hiszen ki ne szeretne csodálatos, ragyogó arcot minden napszakban?

  • A minőségi, szakértő által készített sminktetoválás ma már összetévesztésig hasonlít a klasszikus, hagyományos sminkekhez, így nem kell tartanunk a természetellenes arcképtől.
  • Egy tapasztalt sminktetováló előhozhatja legjobb formánkat, ami ráadásul évekig kitarthat. Gondoljon bele: mennyivel kényelmesebb lenne, ha reggel tovább aludhatna, hiszen sminkjével már nem kellene foglalkoznia?
  • A sminktetoválás télen-nyáron egyaránt tökéletesen kitart: sem az esőzésekben, sem a hőségriadóban nem kell attól tartanunk, hogy sminkünk elmaszatolódik arcunkon, és ebből kifolyólag nem kell többet drága, vízálló termékeket kutatnunk, ha uszodába vagy a strandra megyünk.
  • Könnyebb dolgunk lesz akkor is, ha vízparti nyaralásra megyünk, hiszen nem szükséges sminkpaletták és rúzsok tucatjait magunkkal cipelnünk.
  • Ha munkahelyünkön nincs idő sminkünket megigazítani, vagy esetleg edzőteremben dolgozunk, ahova a smink nem éppen előnyös, ám mégis szeretnénk mindig csinosak lenni, akkor is remek döntés lehet a sminktetoválás.

A fentebb felsoroltakhoz csupán egy dologra kell figyelni: csakis tapasztalt, higiénikus körülmények között dolgozó, megbízható sminktetováló szakembert válasszunk, hogy biztosak lehessünk a tökéletes végeredményben, és boldogan élvezhessük a sminktetoválással járó előnyöket és az elismerő bókokat!

Ha Ön is épp egy szakértő sminktetováló mestert keres, figyelmébe ajánljuk a www.sminktetovalascentrum.hu weboldalt, ahol akár rögtön időpontot is foglalhat, sőt, a honlapon lehetősége van további érdekességeket is olvasni a témával kapcsolatban. Hívja bizalommal a 06-70/450-2319-es telefonszámot, vagy írjon a kutassy.krisztina@gmail.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
panoramateszt.hu
Minden, amit a Down szindrómáról és szűrési lehetőségeiről tudni kell

A Down szindróma egy veleszületett kromoszóma-eltérés, ami a 21. kromoszómapár hibás osztódásának következtében alakul ki. A betegség velejárója a középsúlyos...

Close