Kövess minket!
  
     

A sejtstimulációs arcfiatalításról bővebben

A sejtstimulációs arcfiatalításról bővebben
2017, február 1.

Előbb utóbb szembesülünk majd azzal, hogy bizony egy idő után meglátszanak arcvonásainkon az eltelt évek. Gondolva itt a megereszkedett bőrre, a ráncokra és így tovább. Mindehhez persze nem kell a sokadik ikszet taposnunk, a sok munka, kevés kikapcsolódás, stressz, és az alváshiány is nyomokat hagyhat arcunkon, ráncok és karikák formájában, valamint a megereszkedett arcbőr kialakulásának itt is megvan a kockázata.

Persze hála a modern technikának és a szépségipar fejlődésének, erre is könnyedén találhatunk megoldást. Nyilván erre a célra sokan a nagyobb márkák bőrfeszesítő krémjei után nyúlnának először, ami érthető, de nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás. A sejtstimulációs arcfiatalítás felettébb egyszerű módja a megereszkedett bőr elleni küzdelemnek, és a különböző krémekkel és készítményekkel ellentétben itt a kezelés után a hatás garantáltan nem marad el.

De miért is ennyire hatékony ez az eljárás? A sejtstimulációs arcfiatalítás, ahogy a neve is mutatja közvetlenül a bőr alkotó részeit jelentő sejtek serkentésével éri el a tökéletes hatást. Ilyenek például a kollagént és az elastint termelő sejtek, amik meghatározzák bőrünk nedvességtartalmát, valamint regenerációs képességét. Mindez a gyakorlatban annyit tesz, hogy ezzel a kezeléssel egy kicsit becsaphatjuk a sejtek természetes működését, és újra fiatalossá, feszessé varázsolhatjuk arcbőrünket. Lássuk, mit is nyújt a kezelés:

  • +80%  Természetes hialuronsav
  • +46%  Természetes elastin
  • +98%  Fényesség
  • +21%  Ránc simítás
  • +23%  Feszesség

Már csak egy olyan szépségszalont kell találnunk, ahol igénybe vehetjük ezt a kezelést!

Ha szeretne éveket letagadni a korából, és sokkal fiatalosabb arcbőrre vágyik, akkor a sejtstimulációs arcfiatalítást Önnek találták ki! Szépségszalonunkban sok más, egyéb szolgáltatás mellett ezt a remek kezelést is igénybe veheti! Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el honlapunkra, a www.santemedbeauty.hu–ra!

Ha kérdései merülnének fel termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36306480878 telefonszámon, valamint az info@santemedbeauty.hu e-mail címen!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mire szükséges kiemelten ügyelnünk a téli autózás során?
Mire szükséges kiemelten ügyelnünk a téli autózás során?

A téli hónapokban is rendszeresen használja autóját? A biztonságos közlekedés érdekében nagyon fontos, hogy ne feledkezzen meg az alkatrészek rendszeres...

Close