Kövess minket!
  
     

A piercingdivat napjainkban

A piercingdivat napjainkban
2017, április 24.

Azt hinnénk, hogy manapság inkább a tetoválás kap teret a test díszítésében, pedig a piercingek kora sincsen leáldozóban! Utóbbit többen is kedvelik, mert nem egy életre szól, mint a tetoválás, és a piercing viselésében szolid megoldásokkal is találkozhatunk. Mint a divatban, úgy a testékszerek világában is megvannak az aktuális „slágerdarabok”.

Nemcsak a divattól, hanem az emberek extremitásától és kreativitásától is függ a piercing ékszerének a helye. Napjainkban leginkább az arcra összpontosultak ezek a helyek, főleg az orra és a fülre. Utóbbinál kedvelt lett az úgynevezett tragus piercing, melynek lényege az, hogy a fülkagyló porcában helyezik el. Ez a típus nem éppen az extrém kategóriába tartozik, viselése szolid, és népszerű lett főként a hölgyek körében. Sokan vannak úgy, hogy viselnének testékszert, de félnek extrémebb helyet bevállalni, így számukra is tökéletes a tragus piercing. A fül további részeit is előszeretettel díszítik, mivel ott nem annyira szembetűnő egy testékszer, főleg, ha fülbevalót is viselünk. A másik kedvelt testrész az orr. Akik már csináltattak orrpiercinget, azt mondják semmivel sem fájdalmasabb, mint fülbe szúratni. A többség a fájdalom miatt is fél a fülön kívül más területre piercinget rakatni. Az elmúlt időszakban már nemcsak a pont alakú testékszer a népszerű, hanem az orrkarika is, ez némiképp ad egy kis extremitást viselőjének. Továbbá begyűrűzött a divatba a septum piercing, ami az orrcimpák között lévő porcos részbe helyezett testékszer. A leggyakrabban behelyezett ékszerformák a karika és a patkó, de az enyhén hajlított ékszert is szokták használni. Ez a típus már látványosabb, de a gyógyulási folyamata hosszabb, mint egy „hagyományos orrpiercing” esetében.

Mindig vannak felkapottabb típusok, de a köldökpiercing és a szemöldök piercing sem megy ki a divatból! Ha netán ezeken a testrészein van szükség új piercingre, vagy szeretné az új trendet követni, válassza webáruházunkat, keressen fel minket a www.piercingrendeles.hu címen! Kérdéseivel keressen fel minket a honlapunk kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Kertészkedésre fel – Fieldmann kerti szerszámokkal!
Kertészkedésre fel – Fieldmann kerti szerszámokkal!

Éled a természet, elérkezett a kertészkedés időszaka. E tevékenységgel felfrissülünk, akárcsak növényeink. Remek kikapcsolódás, és sikerélményben is lehet részünk, ha...

Close