Kövess minket!
  
     

A negatív, romboló stressz hatásairól részletesebben

A negatív, romboló stressz hatásairól részletesebben
2018, április 3.

A negatív stressz egy olyan jelenség, ami egyre fokozottabban van jelen az életünkben, és amit mindenki próbál minél hatékonyabban kiiktatni az életéből. Miért olyan veszélyes, és milyen hatással van pontosan a szervezetünkre?

A negatív stressz rövid- és hosszútávon is romboló hatással bír, amit a szervezetünk nem köszön meg nekünk, sőt, akár az életünket is képes megrövidíteni. Egyik különösen romboló fajtája lehet a munkahelyi stressz, aminek feloldására számos stresszkezelő tréning kísérel megoldást nyújtani.

A negatív stressz nem más, mint egy figyelmeztetés, egy válaszreakció a szervezettől arra, amikor a testünket, erőforrásainkat nem megfelelő módon használjuk. Kiváló példa erre a munkahelyi stressz, ami egyre több munkavállalót érint. Hosszú távon megfosztja az embert attól, hogy maximálisan teljesíthessen, krónikus fizikai tüneteket okoz, és akár depresszióba is torkollhat. Ennek a stressz-fajtának a hatására a szervezet fejfájással, szorongással válaszolhat, de hosszú távon hajlamosít a szív- és érrendszeri betegségek kialakulására is, és vezethet kiégéshez is. Gyomorfekély, pánikroham, az immunrendszer gyengülése, alacsony önértékelés, egyre gyakoribb megbetegedések lehetnek a következményei. Ijesztően hangzik? Az ilyen stressz hatásai és tünetei szerteágazóak, ezért egy stresszkezelő tréning elvégzése mindenképpen előnyös döntés lehet!

A www.profiles.hu weboldalon hasznos megoldásokat kínálunk a munkahelyi problémákra, vezetőknek és alkalmazottaknak egyaránt igyekszünk célzott tréningekkel, így stresszkezelő tréninggel is segíteni. Nézze meg, mit kínálunk, és tegyen azért, hogy jobb lehessen, hogy olyan sikereket érjen el a karrierjében, munkatársaihoz való viszonyában, amilyeneket mindig is szeretett volna! Ezt a stressz hatásainak súlya alatt roskadozva nem lehet megvalósítani. Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-200-6876-os telefonszámon, vagy pedig a profiles@profiles.hu e-mail címen, és ismerje meg szolgáltatásainkat! Igyekszünk minél előbb szabad időpontot találni, és személyes találkozó keretein belül bemutatni Önnek stresszkezelő tréningünket is!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
redonydiszkont.hu.18.03
Megújulás a tél után napellenzővel!

Amikor a meleg idő végre újra felváltja a már untig ismert hideget, mindenki tevékenyebbé válik. Valahogyan szeretnénk kicsit megújulni, megújítani...

Close