Kövess minket!
  
     

A microdermal piercing

A microdermal piercing
2015, április 1.

A testékszerek viselése egyes népcsoportoknál már évtizedek óta a törzsi kultúra része. A piercing nem csupán díszítő funkcióval bírt, hanem kifejezte az egyén közösségbe való integrálódását, ezért a piercingnek szerves részévé kellett válnia a testnek, szinte egybeforrni azzal. Így minden törzs, népcsoport tagjai, csak rájuk jellemző helyre és módon beépíthető piercingeket viseltek. A testékszer gyakran jelent meg a rangok és szerepek kifejezésének eszközeként.

Manapság már csak díszítő funkciót lát el ez a testékszer és sikeresen integrálódott a mindennapi divatba is. Azonban sokan még mindig valamiféle barbár dologként tekintenek rá, visszautalva annak primitív, törzsi jellegére. Kezdetben csak egy bizonyos réteg, különböző szubkultúrák tagjai éltek vele, végül lassanként elfogadottabbá vált az átlag emberek körében is. A piercing kezdetben állati és növényi alapanyagokból, később különböző fémekből készült. Ma számos fajtája létezik, behelyezése szinte fájdalommentes és teljesen biztonságos.

Az egyik, kevésbé elterjedt, de annál látványosabb fajtája a piercingnek a microdermal piercing. Mit tud ez a testékszer? A microdermal, másik nevén egypontos piercing sajátossága abban áll, hogy a test bármely pontjára behelyezhető és ott biztonsággal viselhető. Így a kis fémgyöngyök vagy kristállyal díszített pontok nem csak az olyan átszúrható testrészeket díszíthetik, mint a száj, szemöldök vagy nyelv, de nincs akadály az extrémebb helyek kilövésének sem, melyek a hagyományos piercinggel anatómiailag megvalósíthatatlanok. A microdermal piercinggel díszíthető a tarkó, kézfej vagy éppen a csípő, de szájkörnyéki piercingként vagy intim piercingként is funkcionálhat. Behelyezése érzéstelenítés nélkül is fájdalommentes, a fejek cseréjével pedig könnyen változtatható.

Ha eddig úgy gondolta, hogy testékszerekkel kapcsolatos extrém ötletei nem megvalósíthatóak, akkor tévedett. A microdermal piercing segítségével csak a képzelet szab határt a testdíszítésnek.

Valósítsa meg önmagát tetoválás vagy piercing segítségével és készíttesse el azokat egy helyen! Látogasson el weboldalunkra, a www.tattoosilver.hu oldalra, ahol megtekintheti győri tetováló szalonunk képzett művészeinek referenciamunkáit, és válogathat a különböző testékszerek között is. Forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-497-51-71-es telefonszámon, vagy a tattoosilver@gmail.com e-mail címen, és kérdezzen bátran!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
remylaure-athome.hu
Harc a ráncok ellen: Hatékony bőrápolás harminchoz közel

Az ember folyamatosan keresi az örök fiatalság titkát, hiszen az élet olyan rövid. A szépség és fiatalság varázsszérumának piacra dobására...

Close