Kövess minket!
  
     

A mandulaliszt fogyasztásának egészségmegőrző hatása

A mandulaliszt fogyasztásának egészségmegőrző hatása
2015, június 30.

Nagymértékben figyel az egészségére, igyekszik a legmegfelelőbb termékeket fogyasztani, de kedveli a különböző finomságokat, és nem szeretne lemondani róluk? Az egyik legjobb választás a mandulaliszt felhasználása, hiszen olyan összetevőkből áll, amelyek elősegítik az egészség megőrzését.

A gluténmentes termékek sokféle előnyt nyújtanak, hiszen pozitívan támogatják a fogyást, és javítják a különböző egészségügyi problémákat, mint például az emésztést és a vércukorszint ingadozását. A gluténra érzékenyek is bátran készíthetnek belőle süteményeket, krémeket, mert a mandula nem tartalmaz glutént. A receptek szerinti liszt mennyiségét helyettesíthetjük teljes mértékben mandulaliszttel. Felhasználási formái a képzeletünkre vannak bízva!
A mandulaliszt nagy előnyei, hogy ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag. A következőket tartalmazza: kalcium, magnézium, folsav, B-vitamin, E-vitamin, kálium, cink, kolin. Alacsony a cukor-, és szénhidráttartalma. A mandulalisztből elkészült süteményeknek nincs mellékízük, tehát nem lesz mandula íze a süteményeknek.

A www.dietas-termekek-webshop.hu oldalon máris megrendelheti a sokoldalúan felhasználható mandulalisztet, és más alapanyagokat, amelyek nagyszerűen segítik a diétát, valamint az egészséges táplálkozást. Készletünket folyamatosan bővítjük, igyekszünk minél többet nyújtani érdeklődőink számára, kedvező árakon.
Kínálunk nagy választékban:

  • paleo, paleolit termékeket
  • glutén-, és laktózmentes termékeket
  • vitaminokat

Készítsen Ön is rengeteg finomságot az alacsony szénhidráttartalmú diétába is kiválóan beilleszthető mandulaliszt felhasználásával!
Ahhoz, hogy hiánytalanul ellássa családját, és saját maga számára is a legmegfelelőbb, minőségi termékeket tudja beszerezni, látogasson el a www.dietas-termekek-webshop.hu webshopba, és válogasson kedvére olyanok között, amelyek az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlenek!

 

Ha információval vagy szállítással kapcsolatos kérdései merülnek fel, keressen minket telefonon a 06-70-632-15-40 – es számon, vagy e-mailben az info@dietas-termekek-webshop.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ar-go.hu
Minden, ami a biztonságos autózáshoz szükséges

Akár munkaeszközként használjuk autónkat napi rendszerességgel, akár alkalomadtán van szükségünk rá, legfontosabb a biztonságos, és ugyanakkor kényelmes vezetés. Mindehhez szükséges...

Close