Kövess minket!
  
     

A fix keretes szúnyoghálók előnyeiről – Védekezzen a rovarok ellen minőségi termékkel!

A fix keretes szúnyoghálók előnyeiről – Védekezzen a rovarok ellen minőségi termékkel!
2017, június 30.

A nyári éjszakák során szinte elengedhetetlen az esti szellőztetés, ám ilyenkor a különböző rovarok, élőlények lehetőséget kapnak arra, hogy behatoljanak otthonunkba. Védjük lakásunkat a szúnyogok, molylepkék, és más rovarok ellen fix keretes szúnyoghálóval!

 

A fix keretes szúnyogháló elsősorban kicsi – vagy magasan lévő ablakokhoz ajánlott, amin keresztül nem járunk át és ritkábban is használjuk, ugyanis a fix keret állandóságot képvisel, így eltávolítása nem túl gyakori még a téli időszakban sem.

 

A fix szúnyoghálót a kedvező ár, az egyszerűség és nem utolsó sorban a könnyű felszerelhetőség jellemzi. Barna és fehér színekben kapható, illetve a korábbi fa keretet felváltotta a műanyag és az alumínium keret, így saját igényeinkhez tudjuk igazítani a szúnyogháló szerkezetét! A fix keretes szúnyogháló üvegszálas alapanyagból készül,  így ellenáll az UV sugárzásnak és más környezeti hatásoknak is. A háló a sűrű szövés ellenére sem zavarja a kilátást, sem a hatékony szellőztetést.

 

A fix szúnyogháló különböző eszközökkel rögzíthető a nyílászáróra, például csavarokkal, ebben az esetben a felszerelést kívülről tudjuk megoldani.

 

A fix szúnyoghálót utólag is felszerelhetjük a redőny elé, ám peremes típus esetében a redőnyt a szerelés idejére el kell távolítani a nyílászáróról. Az ilyen típusú szúnyoghálót gyakran összekeverik a nyíló szúnyogháló ajtókkal – utóbbi abban különbözik a fix kerettől, hogy az ajtók esetében zsanért is szükséges alkalmazni, így máris nyithatóvá válik a szúnyogháló.

 

A fix keretes szúnyogháló karbantartása egyszerű és költséghatékony, így egy véletlen szakadás sem jelenthet problémát a háló felületén!

 

Vásároljon fix keretes szúnyoghálót a Rolódiszkont Webáruházból! Termékeinket honlapunkon keresztül tekintheti meg a www.rolodiszkont.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20/540-1313-as számon, vagy érdeklődjön e-mailen, az info@rolodiszkont.hu címen!

 

Vásároljon minőségi terméket kínálatunkból!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
45659761 - girl caring about caring grandma staying in hospital
Az ágyhoz kötöttség végett kialakuló tünet: a felfekvés

Ha mindent megteszünk egészségünk megőrzéséért, sajnos abban az esetben is előfordulhat, hogy baleset ér bennünket, vagy valamilyen betegség ér el...

Close