Kövess minket!
  
     

A felejthetetlen leánybúcsú érdekében!

A felejthetetlen leánybúcsú érdekében!
2015, július 31.

A házasság minden nő életében egy olyan különleges pont, ami megismételhetetlen. Életünk egy olyan szakasza kezdődik el itt, amikor is búcsút kell vennünk „hajadon mindennapjainktól”, és belevágunk egy új, közös életbe egy férfival. Eljött a „felnőtté válás” ideje, lassan szülők leszünk, gyermeket nevelünk, de egy biztos: ez egy hatalmas változás az életünkben – persze jó értelemben.

Nincs miért szomorkodnunk, hiszen méltó módon búcsúztathatjuk el eddigi életünket, méghozzá egy leánybúcsú képében.

A tökéletes leánybúcsú

Ez igazából mindenkinek mást jelent. Van, aki csak egy kis összejövetelt tart a legközelebbi barátaival, ahol beszélgetnek és szórakoznak egy kicsit, és van, aki egy hatalmas partit, ahol bizony előkerülnek a tipikus leánybúcsú feladatok és kellékek is. Akárhogy is van, egy biztos: ilyenkor a menyasszonyról szól az este.

Leánybúcsú kellékek – avagy mi az, amit mindenféleképpen érdemes beszerezni?

Az egyedi póló biztos, hogy előkerül. Ezt díszíthetik vicces, egyedi, vagy éppen egyszerű feliratok is, mint például: „Szingli többé nem leszek!”, „Elkelt!”, vagy ha viccesebbre szeretnénk venni a figurát, akár olyanok is, mint a „Ma még meghívhatsz egy italra!”. A póló nyomtatás erre tökéletes megoldás, mert így olyan egyedi póló készíthető, amilyet csak szeretnénk.

Persze a pólón mellett számos kelléket beszerezhetünk még, lufikat, és akár viccesebb eszközöket is a leánybúcsús feladatok elvégzéséhez.

Válassza a Step Kft.-t!

Szolgáltatásaink között megtalálható a szitanyomás, a transzfernyomás és a tampon nyomás és a digitális nyomtatás is. Ezekkel az eszközökkel gond nélkül kivitelezhető bármilyen egyedi póló vagy más, különleges kiegészítő, mely egyetlen leánybúcsú partiról sem hiányozhat.

Tekintse meg weboldalunkat, és eddig elkészült munkáinkat, melyet a www.stepkft.hu címen érhet el, vagy írjon nekünk email-t az info@stepkft.hu címre, hívjon minket telefonon a 06-94/345-234-es telefonszámon! Ossza meg velünk ötleteit, várjuk megkeresését!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
dietas-termekek-webshop.hu
A mandulaliszt fogyasztásának egészségmegőrző hatása

Nagymértékben figyel az egészségére, igyekszik a legmegfelelőbb termékeket fogyasztani, de kedveli a különböző finomságokat, és nem szeretne lemondani róluk? Az...

Close