Kövess minket!
  
     

Zsírbontás könnyedén

Zsírbontás könnyedén
2016, június 1.

A megfelelő testsúly vagy a kívánt alak elérése sokunk életében állandó probléma. Ma már szerencsére számos lehetőség közül választhatjuk ki a nekünk legjobban megfelelő, hatékony alakformáló módszert. Különböző diéták, a legkülönfélébb fitness edzések és edzőtermi foglalkozások, alakformáló kozmetikai kezelések mind olyan lehetőségek, melyekhez nők milliói fordulnak a külsejüket és egészségüket érintő vágyaik eléréséhez. Ám a kellő idő és energia nagyon kevesek kiváltsága. Az egész napos munka, az otthoni teendők, a gyereknevelés, kikapcsolódás és elvégezni a mindennapi élethez szükséges feladatokat már önmagában nagy kihívás. így ebbe nagyon nehéz beszorítani a heti háromszori edzést, mert ha eredményt is szeretnénk, akkor ez a minimum.

Általában ilyenkor az a vége, hogy idő híján és a kevés mozgási lehetőség ürügyén diétázásba kezdünk, amiből egyszerű koplalás lesz, és végül nem történik semmi változás, majd megunjuk az egészet és ugyan ott vagyunk ahonnan elindultunk. Aztán belekezdünk még egy diétába, esetleg abban a kevés szabadidőben szorítunk helyet a mozgásnak, de mivel nincs időnk kétnaponta három órát az edzőteremben tölteni, ezért ennek sem lesz sokszor komolyabb eredménye. Szerencse, hogy a szépészeti testkezelések a modern technológia hatására elérték azt a szintet, hogy a kívánt alakot már gyors és fájdalommentes kezelésekkel is elérhetjük!

Az ultrahangos kavitációs zsírbontás remek eszköze lehet annak, hogy könnyedén és hatékonyan szabaduljunk meg a makacs zsírpárnáktól. A zsírbontásnak ezen eszköze ultrahang segítségével lazítja fel a zsírsejteket, de ahelyett, hogy azok újra lerakódnának, a nyirokrendszeren keresztül a természetes anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetből. További előnye, hogy feszesíti a bőrt a kezelt területen, ezzel csökkentve vagy teljesen eltüntetve a cellulitisz tüneteit. Az ultrahangos kavitációs zsírbontás alkalmazható a test legtöbb területén. Egy kezelés során akár 2cm-t is csökkenhet az adott területen felhalmozódott zsír mértéke, mindemellett tartós hatást szavatol minden felhasználó számára. A zsírbontás, a kívánt alak elérése érdekében még sosem volt ilyen egyszerű!

Ha felkeltette érdeklődését az ultrahangos kavitációs zsírbontás, akkor válassza Ön is a Linus Alakformálás szalont Budapesten! További részletekért és információkért látogasson el a www.linusalakformalas.hu weboldalra vagy érdeklődjön az info@linusalakformalas.hu –n, illetve a 06-70/348-0781 –es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
pihenje ki a mindennapokat
Merüljön el egy kád forró vízben, és pihenje ki a mindennapokat!

Az ideálisan működő emberi szervezet, vagyis az egészség, napjainkban különösen fontos szegmense az életnek. Megőrzése azonban nem egyszerű feladat, hiszen...

Close