Kövess minket!
  
     

Vissza a természetbe! – Kellékek, amik nélkül ne induljunk útnak!

Vissza a természetbe! – Kellékek, amik nélkül ne induljunk útnak!
2017, május 26.

A május minden szempontból kedvez a szabadtéri programoknak, kirándulásoknak. Ilyenkor a hőmérséklet még kellemes, nem kínoznak minket szélsőséges időjárási tényezők, érdemes ezeket a késő tavaszi napokat a természetben tölteni. Ahhoz, hogy otthonunktól távol is jól érezzük magunkat, vannak alapvető szabadtéri kellékek, amiknek feltétlenül a hátizsákunkban a helye!

  • Az egyik hasznos kiegészítőnk a bicska, ami bármilyen váratlan helyzetre megoldást nyújthat. Funkciója széles skálán mozog, és különféle típusokban kapható, előnyös, ha olyan bicskát választunk, ami több részből áll. Egy túra során szükségünk lehet ollóra, késre, dugóhúzóra, melyet egy többfunkciós bicska mind tartalmazhat.
  • Ha valahol letáborozunk, vagy kertünkben szeretnénk árnyékos helyet kialakítani, ne feledkezzünk meg a napernyőkről! A májusi napsugarak erősek, és a naptej nem véd meg minket a napszúrástól, rosszulléttől, ezért, ha hosszabb időt a szabadban szeretnénk tölteni, állítsunk fel napernyőt, és élvezzük fedett helyen a meleg, napsütéses időt!
  • A kirándulás nem csak a látnivalókról szól, hanem a játékos mozgásformákról is, ezért vigyünk magunkkal olyan játékokat, melyekkel tartalmasan eltölthetjük a pihenésre szánt időt. Ez lehet egy strandtenisz szett vagy Utóbbihoz nem kell más, csak egy nagy rét, és megfelelő távolság a dobáláshoz. Ha kutyánkat magunkkal visszük a kirándulásra, ideális mozgásformát tudunk neki is biztosítani frizbivel.
  • Sajnos a szabadtéri programok velejárója, hogy különböző rovarokkal érintkezünk, ezek közül a legveszélyesebb a kullancs. Mindig legyen nálunk kullancskiszedő, mert hiába védekezünk ellenük külsőleg, előfordulhat, hogy mégis megtalálnak minket!

Ilyen és ezekhez hasonló eszközökre mindenkinek szüksége lehet, így kitűnő reklámajándékok lehetnek. Amennyiben Ön is különféle szabadtéri programokhoz ideális reklámajándékokat keres, cégünk, a Duál Reklámstúdió és Kereskedelmi Kft. kínálatából mindet beszerezheti! Tekintse meg termékeinket a www.dualreklam.hu webcímen, kérdés esetén pedig hívjon minket telefonon a 06-1-410-2672-es számon, vagy írjon e-mailt a dual@dualreklam.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Milyen szempontok alapján válasszunk kádat?
Milyen szempontok alapján válasszunk kádat?

Egy kád nemcsak tisztálkodásunkat szolgálja, hanem relaxációs céllal is használjuk, ez segít abban, hogy a hétköznapok nehézségeit könnyebben le tudjuk...

Close