Kövess minket!
  
     

Vezesse be gyermekét a munka világába diákszövetkezeten keresztül!

Vezesse be gyermekét a munka világába diákszövetkezeten keresztül!
2018, május 2.

Hamarosan itt a vakáció, ami a nagyobb gyerekek számára már nem kifejezetten a pihenésről szól, hanem arról is, hogy megismerkedjenek a felnőttek világával, és ehhez akár nyári munkát is vállalnak. Ez minden szempontból tökéletes választás, ugyanis így a kamasz gyerek vagy az éppen nagykorúvá vált fiatal felnőtt besegíthet a szülőknek anyagi téren, másrészt megtanulhatja a pénz értékét. A kérdés már csak az, hogy hogyan lehetne megtalálni azt a munkahelyet, ami megbízható, és garanciát vállal a pontos elszámolásra, illetve nem utolsó sorban legális körülmények között foglalkoztatja a fiatal munkavállalót. Szerencsére ehhez nem kell sokáig kutatni a megoldásért, ugyanis a diákszövetkezeteken keresztül megbízható, fiataloknak való munkákat lehet találni!

Ha diákszövetkezeten keresztül intézik gyermeke munkavállalását, semmilyen buktatóval és kockázati tényezővel nem találhatják szemben magukat. A diákszövetkezetek kifejezetten azért jöttek létre, hogy egyfajta biztonságot nyújtsanak a tapasztalatlan, de tettre kész fiataloknak, annak érdekében, hogy megkaphassák a vállalkozásoktól jól megérdemelt pénzüket, illetve, hogy törvényes keretek között vállalhassanak munkát.

A diákszövetkezet a védelmen kívül segít a fiataloknak megtalálni azokat a munkákat, amelyek egyéniségükhöz és képességeikhez illenek, így nem csak anyagi biztonságot kapnak, hanem életre szóló, pozitív élményeket is, ami a továbbiakban csak erősíti, fejleszti képességeiket, személyiségüket.

Ha Ön még nem találta meg a megfelelő diákszövetkezetet, nem kell tovább kutatnia, ugyanis a Pink Szolgáltató Iskolaszövetkezet az ideális választás, ha a gyorsaság, a biztonság és a remek munkák nagy választéka a cél! Aktuális munkaajánlatainkról és szolgáltatásainkról honlapunkon tud tájékozódni, amelyet a www.pinkdiak.hu címen érhet el! Kérdés esetén keressen minket bizalommal telefonon, a 06-70-239-0554-ös számon, vagy írjon üzenetet a czenki.beata@pinkdiak.hu e-mail címre!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A konyha nélkülözhetetlen eszközei – a kerámia tepsikről bővebben
A konyha nélkülözhetetlen eszközei – a kerámia tepsikről bővebben

Akik kellően jártasak a konyhaművészetben, profi, vagy hobbi szinten egyaránt, tisztában vannak azzal, hogy nem csak a minőségi alapanyagok befolyásolják...

Close