Kövess minket!
  
     

Vásároljon online kertészetből az őszi ültetéshez növényeket!

Vásároljon online kertészetből az őszi ültetéshez növényeket!
2019, szeptember 24.

Az őszi időszakban sokan állnak neki a kertrendezésnek és a növényültetésnek, hogy tavasszal a környezet csodálatos látvánnyal ajándékozhassa meg őket. A szeptember és október kifejezetten előnyös a növényültetéshez: ilyenkor már enyhül a forróság, egyre többször van csapadék, erre pedig a frissen ültetett fáknak, virágoknak, bokroknak szükségük van. A kérdés már csak az, hogy milyen növényeket lehet az őszi időszakban ültetni? Ha erre még nem kapott választ, most itt a lehetőség, hogy tájékozódjon. A jó hír, hogy ezeket a növényeket online kertészetből meg is tudja majd vásárolni!

Ha eddig nem került rá sor, hogy gyümölcsfát ültessen kertjében, most itt a lehetőség erre, ugyanis az őszi időszakban kerül elültetésre a legtöbb gyümölcsfa. Körte, kajszibarack, téli alma, besztercei szilva – ezeket a gyümölcsfákat bátran, fagymentes időszakban elültetheti.

Bármelyik növényt is szeretné megvásárolni majd az online kertészetből, nagyon fontos, hogy az ültetésnél minimum egyszer egy méteres, bő háromarasznyi mély ültetőgödröt ásson. Mindenképp olyan mélyre ültesse a gyümölcsfát, mint ahogy a szállítódézsájában, vagy a faiskolában volt. Az ültetés után gondoskodjon a bőséges öntözésről, így a facsemete ideális körülmények között tud fejlődni.

Ha a gyümölcsfák mellett régóta szeretne sövényt telepíteni vagy térelválasztóra volna szüksége, amit cserjékből hozna létre, használja ki a szeptembert és az októbert, ugyanis ezeket a növényeket is ősszel érdemes elültetni. Ehhez ajánljuk a fenyősövényt és az óriássövényt, esetleg az oszlopos borókát. Ezeket a növényeket is meg tudja vásárolni online kertészetből.

Ha szeretné megrendelni sövénynövényeit, gyümölcsfáit az őszi ültetéshez online kertészetből, ismerkedjen meg cégünk, a Starkl Kert Kft. kínálatával! Online kertészetünkből színvonalas növényeket szerezhet be. Tekintse meg kínálatunkat weboldalunkon, amit a www.starkl.hu címen ér el! Amennyiben kérdése lenne, keressen minket telefonon, a 06-94-329-700-as számon vagy írjon üzenetet a katalogus@starkl.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Az esküvői utasszállítással számtalan nehézség elkerülhető!

Egy esküvő megszervezése roppan bonyolult feladat, már egészen az alapjaitól kezdve. A legtöbbeknél nehezen lesz meg a tökéletes időpont vagy...

Close