Kövess minket!
  
     

Varázsoljon üdeséget otthonába! – Díszítse asztalát virágdobozokkal!

Varázsoljon üdeséget otthonába! – Díszítse asztalát virágdobozokkal!
2017, július 26.

Mostanság minden a lakberendezés körül forog, ezért különböző praktikákkal, kiegészítőkkel igyekszünk megalapozni otthonunk hangulatát. Az utóbbi években új termékkel bővült a lakberendezési kellékek kínálata, a virágdobozzal, amelyet korábban ajándékozás céljából vásároltak az emberek, de a kreativitásnak köszönhetően egyre gyakrabban használják saját célra,a lakótér állandó díszítésére is!

A virágdobozok tulajdonképpen a virágcsokrok azon változatai, amelyeket már nem kell vázába tenni, ugyanis, ha élő virágból készíttetjük a dobozokat, akkor egy folyamatos nedvesség forrás gondoskodik a frissességről.

Mivel az élő virágokból készült dobozok hamar elveszítik szépségüket, a vevők többsége inkább selyemvirágokból rendeli meg a virágdobozokat, amelyek tartósak, locsolást nem igényelnek, így nem kell attól tartani, hogy a virágok veszítenének színpompás látványukból!

A selyemvirágból készült virágdobozok rendkívül ízlésesek és élethűek, tetszés szerint alakíthatók, így bármilyen stílusú otthon lakberendezési kiegészítőjévé válhatnak! A belső térben mindenhol jól mutatnak, de főként asztaldíszként érdemes használni a virágdobozokat.

A virágdobozokból előre megrendelhetünk eltérő stílusúakat, így az évszakokhoz igazodva tudjuk díszíteni az asztalokat a nappaliban, vagy az ebédlőben. A selyemvirágok egy szürke őszi napon is vidámságot és üdeséget varázsolnak a belső térbe, így a komor hangulat egy pillanat alatt megszűnik!

Természetesen minimális törődést igényelnek a selyemvirágból készült virágdobozok is, erről mindenképp érdeklődjünk a készítőjétől, ugyanis a nem megfelelő portalanítással a virágdobozok veszíthetnek látványukból!

Ha otthonába vagy ajándékként szeretne készíttetni virágdobozt, ne feledje a selyemvirág előnyeit! A selyemvirágokból készült virágdobozok megtekintéséért keresse fel honlapunkat a www.selyemcsokor.com címen, merítsen belőlük ihletet! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-317-7878-as számon, vagy írjon e-mailt az eveartdesign@gmail.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mire figyeljünk nyílászáró beépítéskor? – A problémák megelőzhetők!
Mire figyeljünk nyílászáró beépítéskor? – A problémák megelőzhetők!

A nyílászárók beépítéséhez precizitásra és tapasztalatra van szükség, ellenkező esetben komoly hibákat is elkövethetünk egy elhamarkodott, nem átgondolt ablakbeépítéssel kapcsolatban!...

Close