Kövess minket!
  
     

Varázsolja még stílusosabbá ruháját Swarovski kövekkel!

Varázsolja még stílusosabbá ruháját Swarovski kövekkel!
2016, augusztus 24.

A Swarovski kristály egyet jelent a csillogással. Látványosságban és ragyogásban nincs párja a piacon a Swarovski kristálynak, és ezt a márkanevet szinte mindenki ismeri. Azonban sokan nem tudják, hogy a kristályok nem csak fülbevalókban, nyakláncokban és gyűrűkben találhatóak meg. Swarovski strasszkövekkel remekül feldobhatjuk külsőnket, használhatjuk őket műkörömhöz, ragasztható testékszerként, de még ruhadíszként is.

Milyen ruhákhoz és milyen eseményekre használhatjuk fel a Swarovski strasszköveket?

  • Táncfellépés: A tánc mindig is látványsport volt, és a tökéletesen kivitelezett koreográfia mellett a megjelenés is nagyon fontos. A Swarovski strasszkövekkel díszített táncruhák biztosítják a csillogást a parketten.
  • Szépségverseny: Talán sehol máshol nincs annyira a külső középpontban, mint egy szépségversenyen. Mivel egy ilyen megmérettetésre már eleve a legszebbek kerülnek be, a zsűri véleményét a legkisebb eltérés is befolyásolhatja, például egy káprázatosan csillogó ruha.
  • Esküvő: A nagy napról sem hiányozhat a különleges Swarovski strasszkövek csillogása! A mennyasszonyi ruhát is remekül fel lehet vele dobni, de akár a koszorúslányok ruháját is díszítheti. Egy egységes minta kialakítása jelképezi az összetartást, barátságot a menyasszony és a koszorúslányok között.
  • Bál: Akár szalagavató bál, akár jótékonysági rendezvény, az elegancia elengedhetetlen. Nem érdemes fénytelen strasszkövekkel díszíteni ruhánkat, amikor a Swarovski strassz olcsón is beszerezhető!
  • Látványsportok: A dekoratív megjelenést igénylő sportok, mint például a ritmikus sportgimnasztika, vagy a jégkorcsolya, igénylik a minél díszesebb, feltűnő sportruházatot. A Swarovski strasszkövek csillogását még az is látja, aki az arénában az utolsó sorból nézi a versenyszámokat.

Vásároljon Swarovski strasszt olcsón webáruházunkban, és dobja fel velük ruhatárát! Tekintse meg termékeink széles választékát honlapunkon, a www.strasszkiraly.hu webcímen, és kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-391-9561-es telefonszámon, vagy a strasszkiraly@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
füstölő
A füstölők haszna a mindennapokban

A füstölőket viszonylag gyakran használjuk a mindennapokban, remek megoldás lehet, ha szeretnénk kellemes illatokkal megtölteni a szobánkat. Azonban van pár...

Close