Kövess minket!
  
     

Varázsolja a természetet otthonába! – Érvek a fa hatású térkő burkolatok mellett

Varázsolja a természetet otthonába! – Érvek a fa hatású térkő burkolatok mellett
2017, szeptember 28.

Ha a vásárlók a térkövekre gondolnak, azonnal a hagyományos, kissé talán hideg hatású, kőmintázatú burkolati elemek jutnak eszükbe, pedig manapság e téren is egyre szélesebb kínálat várja az érdeklődőket. Így már nemcsak a klasszikus mintákkal díszíthetik környezetüket, hanem családiasabb, különlegesebb rajzolatú térkövekkel is, mint például fa hatású burkolati elemekkel!

A fa hatású térkő burkolatok minden szempontból előnyös választásnak bizonyulnak, hiszen sokkal látványosabb, exkluzívabb hatást kölcsönöznek a teraszoknak, vagy a járdáknak, ráadásul a famintázat természetességet sugároz, így tökéletesen beleolvad a kültéri világba az ilyen stílusú térkő burkolat.

A fa hatású térkő burkolatok megoldást jelentenek olyan terek leburkolására, ahol natúr hatásra lenne szükség, viszont valódi fával nem kivitelezhető a burkolat, hiszen az alapanyag rendkívül kényes, nehezen kezelhető.

Az ilyen típusú térkövek leginkább a teraszok és a téli kertek esetében tudnak érvényesülni, a mintázatuknak köszönhetően pedig bármilyen stílushoz kiválóan illeszkednek, hiszen köztudott, hogy a modern és a klasszikus stílus is előszeretettel használja fel lakberendezés során a fát, vagy a fa hatású elemeket.

A fa hatású térkő burkolatokat rendkívül egyszerű tisztán tartani, különösebb ápolást nem igényel a felület, mivel kőből van, így elég langyos felmosóvízzel feltörölni és máris tisztaság varázsolható a felületén!

A fa hatású térkövek megvásárlásával hosszú távú befektetésre tehet szert, hiszen rendkívül strapabíró, tartós burkolatoknak számítanak! Ha minőségi terméket keres e téren, válassza a KreatívKő kínálatát! Választékunkban különböző mintázatú fa hatású térkövek közül válogathat, amiket honlapunkon a www.kreativko.hu oldalon megtekinthet! Ha kérdése lenne, keressen minket e-mailen az info@kreativko.hu címen vagy telefonon a 06-20-931-8528-as számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tupperware termékeket a gyermekeknek is!
Tupperware termékeket a gyermekeknek is!

Elkezdődött az iskola, a nyárnak, és vele együtt a szabadságnak is vége. Ez gyökeres változásokkal jár a gyerekek, a család...

Close