Kövess minket!
  
     

Válasszon korszerű hűtőszekrényt! – A nofrost és energiatakarékos funkciók előnyeiről

Válasszon korszerű hűtőszekrényt! – A nofrost és energiatakarékos funkciók előnyeiről
2018, november 7.

Mindenki a korszerű, modern háztartás kialakítására törekszik, mindezt olyan berendezésekkel valósíthatjuk meg, amelyek olyan technológiával készültek, aminél figyelembe vették a mai fogyasztói társadalom elvárásait. Napjainkban nélkülözhetetlenek azok a háztartási gépek, amelyek garantálják az energiatakarékos működést, ez a funkció legfőképp hűtőszekrényeink esetében előnyös!

Ha energiatakarékos hűtőszekrényt szeretnénk vásárolni, mindenképp az adott termék tulajdonságainál kell tájékozódnunk erről a funkcióról. Ezek a hűtők minimum „A” energiaosztályba tartoznak, de gyakoriak az „A+ és A++” energia besorolású termékek is, jelenleg a legjobb fogyasztási érték az A+++ -20%. Mindig tartsuk szem előtt, hogy a hűtőszekrények egész nap működnek, hosszútávon jelentős összeget megspórolhatunk egy energiatakarékos berendezés megvásárlásával! Az energiatakarékosság hatékonyságát úgy is növelhetjük, ha a hűtőszekrényt nem sütő, vagy tűzhely mellé helyezzük, ugyanis ezek a berendezések rontják a hűtés produktivitását, emiatt növekszik az energiafogyasztás!

A másik előnyös funkciója napjaink hűtőszekrényeinek a nofrost rendszer. Az innováció lényege, hogy amíg a régebbi hűtőkben hűtéskor a hideg levegő a nehézségi erő miatt lassan süllyed lefelé, az új hűtési funkcióban a hűtőtér hátfalán lévő ventilátor gondoskodik a hideg gyors és egyenletes keringéséről. A nofrost rendszerben a folyamatos légáramlás miatt a belső terek egyáltalán nem deresednek, így nincs szükség leolvasztásra. A hűtőközpont belső deresedését a hűtőciklusok utáni leolvasztó ciklusok előzik meg, az olvadás után keletkezett vizet pedig egy csövön keresztül e célra alkalmazott műanyag tálkába vezetik, ahonnan a víz a kompresszor melegétől elpárolog.

Ha korszerű hűtőszekrényre van szüksége, tekintse meg a „Műszaki Outlet Fót” kínálatát! Termékeinket weboldalunkon a www.haztartasigep-diszkont.hu címen találhatja meg! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-665-1726-os számon vagy írjon e-mailt a haztartasigepdiszkont@gmail.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
villakorda.hu
Őszi nászút egy budapesti hotelben: ünnepeljenek a Villa Kordában!

Az esküvő a szerelmesek legszebb napja, amikor hivatalosan is összekötik az életüket és megünneplik a döntésüket barátaikkal, rokonaikkal. Az esküvő...

Close