Kövess minket!
  
     

Űzze el a legyeket!

Űzze el a legyeket!
2016, március 2.

Szeretne időben tenni a tavasszal várható újabb legyek megjelenése ellen? Gondoskodjon erről előre, hogy ne érje váratlanul kellemetlen helyzet! Korszerű légycsapdát beszerezve könnyen és hatékonyan tehet ellenük!

Nagyon kellemetlen, amikor otthonunkban pihenésünk, vagy tennivalóink közben különböző rovarok bosszantanak minket. Nem csupán a jelenlétük lehet kellemetlen, ennél károsabb hatásuk is lehet, mégpedig egészségünk veszélyeztetése. A házi legyek rendszeresen felkeresik az élelmiszerek tájékát, ezzel gondot okozva mindenkinek, hiszen a testükre került különféle szennyeződések az ételekre jutva fertőzést jelenthetnek az ebből táplálkozó embereknek. Még inkább problémássá teszi ezt a helyzetet, hogy a legyek maguk tisztogatása során a rajtuk felgyülemlett baktériumokat elhagyják.

Legeredményesebbek úgy lehetünk, ha környezetünket tisztán tartjuk, az ételmaradékokat eltüntetjük, és minél hatékonyabb eszközt keresünk. Erre a célra szolgálhat a légycsapda. A házi legyek a téli időszakban eltűnnek, ugyanis ősszel egy gombafaj támadja meg őket, ezzel pusztulásukat okozva. Azonban tavasztól ismét megkeseríthetik életünket. Sokak számára ismert a kék dongólégy, ami nagyságával, zümmögésével rengeteg alkalommal tehet feszültté bennünket, és a szennyezést is társaihoz hasonlóan teszi.

Légycsapdát, szúnyogirtókat, és rágcsálók elleni kellékeket szerezhet be a www.szunyogvadasz.hu honlapunkon, amelyekkel igazán korszerű megoldást nyújtunk a kártevők ellen. Részletes információt olvashat az általunk forgalmazott termékekről, és helyes alkalmazásukról is. Biztos lehet benne, hogy rövid időn belül megtérül az eszközeinkre való befektetés! Célszerű előre gondolni a kellemetlen betolakodókra, és még a tavasz kezdete előtt beszerezni a hiányzó légycsapdát, hernyócsapdát, szúnyogirtót, melyeket nálunk egy helyen megtalál!

Űzze el a legyeket környezetéből hatékony módszerrel, rendeljen légycsapdáinkból! Felmerülő kérdéseivel bátran keressen fel minket az info@szunyogvadasz.hu e-mail címen, vagy telefonon a 06-20-3299696-os számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
olasz stílus
Alakítsa otthonát elegánssá olasz stílussal!

Elegánssá kívánja alakítani, majd berendezni otthonát úgy, hogy személyiségéhez illő, minőségi, és egyben különleges darabokat választ? Az olasz belsőépítészet olyan...

Close