Kövess minket!
  
     

Utazzon családjával páratlan környezetbe!

Utazzon családjával páratlan környezetbe!
2017, április 28.

Kikapcsolódást tervez családjával együtt, és szeretné különleges helyre invitálni rokonait? Kitűnő lehetőséget rejt magában a vidéki turizmus, amely által rengeteg élményekben dús programon van lehetősége részt venni, és körültekintően tájékozódva akár olyan szállást is találhat, ahova házi kedvencét is magával viheti.

A falusi turizmus nem sok emberhez áll közel, hiszen a városok program lehetőségei sokkal többeket ragadnak meg. Éppen ezért remek alkalom az egyre kellemesebb időben útnak indulni, és célba venni valamely csodaszép tájat. Lovas programok, különféle pusztaprogramok várnak mindegyikünket vidéken. Gyermekeinknek, és az idősebbeknek is nagy örömet okozhatunk egy ilyen utazással, hiszen számos újdonsággal ismerkedhetünk meg velük együtt. Tavasszal, és a nyári időszakban egyre több rendezvény vár ránk a vidéki turizmus keretein belül. Előfordulhat, hogy kisállattal élve őt sem szeretnénk otthon hagyni. Ebben az esetben érdemes minél előbb informálódnunk, hiszen találhatunk olyan szolgáltatót, ahol probléma nélkül fogadnak bennünket kedvencünkkel.

Egyedülálló lehetőséget nyújtunk Gedeon tanyánkon, ahol egész családja megismerkedhet a falusi turizmus szépségével. Rendszeresen szervezünk pusztaprogramokat, és legfőképp a kicsik nagy örömére lovas programok szintén megrendezésre kerülnek. Szívesen látjuk, ha házi kedvencét is magával hozza, így ideális lehetőséget adunk ebből a szempontból is. A természet háborítatlanságával, a konyhát tekintve pedig eredeti ízekkel találkozhat, ha nálunk tölt időt. Ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal, és olvasson bővebben arról, mi minden várja nálunk! Látogasson el a www.gedeonfarm.com –ra már most!

Ismerkedjen meg a vidéki turizmussal közelebbről! Döntsön Gedeon tanyánk mellett, és gazdagodjon különleges élményekkel! Keressen bennünket elérhetőségeinken, az info@gedeonfarm.com e-mail címünkön, vagy kérje ajánlatunkat telefonon a 06-30-3497755 –ös számunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Ismerkedjen meg a profi fotózás rejtelmeivel!
Ismerkedjen meg a profi fotózás rejtelmeivel!

Szabadidejében, amikor csak teheti, fotózással foglalkozik? Hobbi szinten űzi ezt a tevékenységet, de szívesen megismerkedne részletesen vele? Rengeteg hasznos információt...

Close