Kövess minket!
  
     

Újítassa fel kiváló módon autója üléseit!

Újítassa fel kiváló módon autója üléseit!
2016, október 27.

Sérült bőrkárpitja, vagy az autója belsejében folyamatosan használatos eszközök valamelyike? A könyöklő, és a váltószoknya, a kézifékszoknya repedezettsége meglehetősen negatív képet nyújt. Az elhanyagolt ápolás miatt pedig növekedhet ennek mértéke, így a könnyű alkalmazást is kellemetlenné teheti. Célszerű minél hamarabb elvégeztetnie a bőr restaurálását.

Gépjárművel utazva több olyan eszközt veszünk igénybe minden vezetés alkalmával, amelyek külső anyaga bizonyos idő után elhasználódhat. A kárpitot tekintve többféle megoldás közül válogathatunk, amelyek kínálatából sokan a bőrrel borított üléseket tartjuk előnyösnek. Stílusos, elegáns megjelenést kölcsönöz, azonban kiemelten szükséges ügyelnünk az ápolásukra, hiszen hamar sérülhetnek. Az ülések borításán kívül nem szabad megfeledkeznünk a váltószoknyáról, és a kézifékszoknyáról sem, amelyek esetében szintén gyakran előfordulhat a szakadás, repedés. A súrlódásnak leginkább kitett rész pedig a könyöklő, amit sofőrként és utasként is rendszeresen használunk. Nem szabad amiatt aggódnunk, hogy egy-egy helyen található probléma miatt az egész kárpitot muszáj cserélnünk, ugyanis lehetőségünk van a bőr restaurálásának feladatát egyszerűen megoldani. A könyöklő bőrfestése, és a kopott, repedezett bőr kárpit javítása hatékonyan, időtállóan kivitelezhető, amennyiben megbízható segítséget kérünk.

Kifejezetten bőr restaurálásával foglalkozó cégünk gond nélkül teljesíti a kopott, repedezett bőr kárpit javítását, valamint korszerű eszközökkel, precíz, egyedülálló módon végezzük a könyöklő bőrfestését is. Tájékozódjon szolgáltatásainkról bővebben, látogasson el honlapunkra, a www.autokarpitozas.hu –ra!

Feledkezzen meg a sérült kárpit kellemetlenségéről! Bízzon meg minket a bőr restaurálásával, így a könyöklő bőrfestésével, és más hasonló, szakszerű munkát igénylő feladattal, hogy teljes mértékben elégedett lehessen az eredménnyel! Hívjon bennünket bizalommal a 06-30-9218349 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@autokarpitozas.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
coreshop-hu-16okt
Viseljen kényelmes és stílusos lábbelit a hűvös időben is!

Nehéz megtalálni azt a tökéletes lábbelit, amit a hideg, csapadékos időben is bátran viselhetünk, ha pedig családtagjaink, gyermekeink részére is...

Close