Kövess minket!
  
     

Tupperware termékeket a gyermekeknek is!

Tupperware termékeket a gyermekeknek is!
2017, szeptember 28.

Elkezdődött az iskola, a nyárnak, és vele együtt a szabadságnak is vége. Ez gyökeres változásokkal jár a gyerekek, a család életében. Nincs többé nyugodt ebéd az asztalnál, nincs többé házi koszt, nincs többé egész napos lustálkodás! Meg kell találni a gyerekek számára azokat a kellékeket, eszközöket, amikkel az iskolai élet kényelmesebb, könnyebb lesz! A tízórai és az uzsonna megoldása is ide tartozik!

Tupperware termékekkel az iskolában elfogyasztott ételek is szerethetőbbek lesznek! Itt van mindjárt az uzsonnás doboz kérdése. Egy uzsonnás doboz alapvető kellék, ha arról van szó, hogy ételt kell vinni az iskolába. A legegyszerűbb és a legpraktikusabb, ha műanyag uzsonnás dobozt választunk, mert ez könnyű anyagból készült, ugyanakkor nagyon strapabíró, kis helyen is elfér, mégsem ad plusz súlyt az egyébként is megpakolt iskolatáskához! A műanyag nem csupán praktikus választás, de dekoratív is, hiszen minden színben és sokféle mintával lehet gyártani, a kisgyerekek legnagyobb örömére, akik így bármilyet választhatnak! Lehet az uzsonnás doboz egyszínű, színes vagy a kedvenc rajzfilmfigurájuk is díszítheti!

A Minionok vidám sárga karakterei a Tupperware jóvoltából már uzsonnás dobozként is elérhetőek! Rögtön három darabos szettben vásárolhatja meg őket! Mindegyik doboz különféle méretű, így alkalmasak szendvics, gyümölcs és nassolnivaló tárolására is! A Minionok kulacs formában is felbukkannak, amit Minion szettként vásárolhatnak meg a szülők: egy sportkulacs és egy szendvicses doboz tartozik hozzá.

Válogasson a Tupperware kulacsok közül, amiket külön is megrendelhet! Egy színes, jól záródó kulacsban könnyebb az otthoni szörpöt, teát vagy ásványvizet szállítani, nem kell mindig palackos üdítőt vásárolni! Mindig lesz a gyermeknél innivaló, bárhol is legyen!

A www.tupperakciok.hu weboldalon az uzsonnás dobozok mellett megismerheti a többi fantasztikus Tupperware terméket is, amiket a konyhában, előkészítés, sütés, főzés, vagy tárolás során használhat! Keressen megadott elérhetőségeinken a részletekért! Hívja a 06-20-399-8588-as telefonszámot, illetve írjon nekünk a kovacsne.tupperware@gmail.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Külföldi szállások: ismer minden lehetőséget?
Külföldi szállások: ismer minden lehetőséget?

Kikapcsolódni sokféleképpen lehet, de a toplistás elfoglaltságok között mégiscsak az utazás szerepel előkelő helyen! Nincs is annál pihentetőbb, vagy épp...

Close