Kövess minket!
  
     

Tükrökkel a tágasabb lakásért!

Tükrökkel a tágasabb lakásért!
2016, július 1.

A tükrök fontos szerepet játszanak mindennapi életünk során. Minden reggel a tükör előtt mosdunk meg, mosunk fogat, és készítjük el hajunk, sminkünk. Tükör előtt öltözünk fel, és végezzük el az utolsó simításokat. A tükör azonban nemcsak egy berendezési tárgy, hatással van a hangulatunkra is. Segítségével tájékozódhatunk fizikai kinézetünkről, vizsgálhatjuk meg testünk állapotát, alakíthatjuk ki kinézetünket.

Minden ház, lakás különböző pontjain találhatunk tükröket. Kicsit, nagyot, széleset, keskenyet, különböző célokra. Általában a fürdőszobában és a gardróbban (vagy hálószobában) mindenképpen fellelhetünk belőlük párat. Lehet még az előszobában, de a nappaliban is. A tükör manapság igen népszerű, mert optikailag tágasabbá teszi a tereket. Ehhez célszerű nagyobb, szélesebb, akár több tükröt is használni.

Ma leginkább a keret nélküli tükrök hódítanak térnagyobbítás terén. Persze egy hagyományos, népies, vagy klasszikus stílusban berendezett házban talán jobban mutat a keretes tükör: hasonló hatást érhetünk el így is. Akkora és olyan felületeket boríthatunk be tükörrel, amekkorát elbír a tér, és amekkora az igényünk. Hogyha kis fürdőszobával, vagy bármilyen szűkebb térrel rendelkezünk otthonunkban, és nem tudjuk, hogyan tegyük otthonosabbá, tágasabbá, mindenképpen érdemes elgondolkodni a tükrök nagyszerű hatásán!

Nem kell aggódni azon sem, hogy hol fogunk vajon az igényeinknek megfelelő tükröt találni, hogyha méretre is szabathatjuk, és olyat készíttethetünk, amilyet csak akarunk, olyan szegéllyel ami egyediséget kölcsönöz! Nálunk, a Fa-Üveg-Szabó Kft.-nél a legfontosabb, hogy Ön és családja igényeit tőlünk telhető módon a legjobban kielégítsük! Minőségi alapanyagokkal és megbízható szakemberekkel minden igénynek képesek vagyunk eleget tenni! Önnek nincs más dolga, mint felkeresni weblapunkat www.uvegszabo.hu linken, vagy árajánlatot kérni a szabo@uvegszabo.hu, vagy az ertekesites@uvegszabo.hu e-mail címünk segítségével! Természetesen telefonon is lehetősége van a kapcsolatfelvételre az alábbi számon: 06 30 75 75 158!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
mosogepszereles.eu_16jun
Minden, amit a vízkőről tudni érdemes – megelőzés és kezelés

Mióta a technológia fejlődése elérte a háztartások gépiesítését is, a vízkő problémájával küzdünk. A víz keménységét a benne található kalcium...

Close