Kövess minket!
  
     

Tudnivalók az ajakkontúrról

Tudnivalók az ajakkontúrról
2017, április 27.

Minden nő a tökéletességre törekszik, és igyekszik kiemelni nőiességét, arcának bizonyos pontjait, főleg a szemeket és ajkakat. Utóbbi esetében nem mindig használ a rúzs és a szájfény, így más módszerekkel kell kiemelni az ajkakat.

Az ajakkontúr a megfelelő módszer arra, hogy a tökéletes vonalakat megalkossuk. Precíz, finoman ívelő szájkontúrral kiemelhető az ajak formája, határozottabbá teszi a körvonalakat. Ajakkontúr készítése során csak az ajkak széle a „munkaterület”, ezért ez a módszer önmagában nem alkalmas az ajkak formájának megváltoztatására, ugyanakkor alkalmas a száj megnagyobbítására, ez részben attól is függ, hogy a kontúrt vékonyabb vagy vastagabb csíkkal készítik el. Ha csak ajakkontúrt szeretnénk, akkor érdemes a szájszínnel megegyező színt választani.

Az utóbbi években a tartósság érdekében egyre nagyobb teret nyer a szépségiparban a sminktetoválás, és a hölgyek előszeretettel választják a szájkontúr tetoválást, mivel többségük pontosan a szája formájával nem elégedett, a rúzzsal pedig nem szeretnek bajlódni. A szájtetoválás erre kiváló megoldás, mert sokáig tartós marad, de fontos figyelembe venni, hogy a tetoválást követő 1 hónap múlva úgynevezett színfrissítő korrekcióra van szükség. A kontúr körülbelül 3-5 évig marad a bőrben, utána kikopik. Aki herpeszre hajlamos, gondoskodnia kell az ajakkontúr tetoválás előtt arról, hogy ne jelentkezzen nála a kellemetlen betegség! Erre különféle herpesz elleni tabletták alkalmasak, a szedését már beavatkozás előtt érdemes elkezdeni.

Egy finom, vékony vonallal elkészített ajakkontúr ajándék minden hölgy számára, még annak is, aki adottságainak köszönhetően tökéletes ajkakkal rendelkezik! Éljen a lehetőséggel, és készíttessen Ön is szájkontúrt a tökéletes ajkak, igazán különleges hatás érdekében! Tájékozódjon bátran kozmetikai szolgáltatásaimról honlapomon, a www.sminktetovalas-miskolc.hu webcímen! Kérdés esetén hívjon bizalommal a 06-20-477-9999-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet weboldalamon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Fürdőzzön gyógyvízben akár egész évben!
Fürdőzzön gyógyvízben akár egész évben!

Magyarország gyógyvízkészlete egyedülálló Európában. Fürdőkultúránk több mint 2000 éves múltra tekint vissza, gyógyvizeink különféle típusúak, a népszerű vízi városok egész...

Close