Kövess minket!
  
     

Tudnivalók a gél lakkokról

Tudnivalók a gél lakkokról
2017, július 31.

Az ápolt körmök már igen korán, időszámításunk előtt is a szépség, tisztaság megtestesítői voltak, a 20. században pedig a hölgyek előszeretettel festik a körmüket egyéniségük kifejezésére, megjelenésük stílusosabbá tétele végett is. Mivel a körömdivat annyira szerteágazó és változatos, nem kíséreljük meg felsorolni a divat változásait, de minden körömdekorációval kapcsolatban elmondható, hogy fontos szempont a tartósság. Ez az igény hívta életre a gél lakkot, mely egyfajta átmenetet kínál a kevésbé tartós körömlakkok és az épített műkörmök között.

Ha számszerűsíteni akarjuk, a gél lakkok körülbelül öt éve jelentek meg a piacon. Olyan UV fényre megszilárduló, hibrid anyagok ezek, melyek a műköröm zselé előnyeit vegyítik a hagyományos körömlakkok egyszerű használhatóságával. Legfőbb érdemük, hogy száradás után nem kopnak, nem pattogzanak le és akár 3-4 hétig is tökéletesen tartósak maradnak, nem vesztenek a fényükből sem!

A gél lakk elsősorban azok számára ajánlott, akik a hagyományos körömlakkok helyett olyan lakkra tartanak igényt, amellyel egy ideig elfelejthetik a körömfestéssel járó mindennapos tennivalókat! Sok szakmában nagy segítséget jelent a gél lakk tartóssága, például pénztárosok, recepciósok, hostessek stb. esetében.

A másik legfőbb előnye a gél lakknak, hogy száradás után sokkal keményebb felületet képez, mint egy egyszerű körömlakk, ezáltal a körmök megnövesztését is elősegítheti, hiszen megóvja a köröm felületét a különböző káros behatásoktól!

Hiába azonban a tartósság, a gél lakk is oldható anyag! A házi munka során számtalan olyan vegyszerrel dolgozhat viselője, amik leoldják a gél lakkot, ezért takarítás előtt gumikesztyűt kell húzni, így garantált a 3-4 hét tartósság! Ha már másik színt szeretnénk kipróbálni, leoldásához tipleoldót használjunk, ami acetont tartalmaz, ez pedig kiválóan oldja a gél lakkot.

Ha minőségi gél lakkot szeretne vásárolni, a Zala Brill Kft. kínálatában megtalálja a termékeket! A gél lakkokat megtekintheti honlapunkon a www.mukoromplaza.hu címen! Műköröm webáruházunkban számtalan színben beszerezheti a gél lakkokat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-360-6429-es számon, vagy írjon e-mailt az info@mukoromplaza.hu címre! Keressen minket bizalommal, válogasson kedvére a termékeink között!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Naptár nyomtatás: Esztétikus és hasznos
Naptár nyomtatás: Esztétikus és hasznos

Egy íróasztalnak megvannak a maga jól hasznosítható alapdarabjai, olyan tárgyak és eszközök, amik ha jól megfigyeljük, egyetlen íróasztalról vagy irodából...

Close