Kövess minket!
  
     

Tudjon meg többet a minimál-mediterrán stílusról!

Tudjon meg többet a minimál-mediterrán stílusról!
2018, április 3.

Manapság számtalan lakberendezési stílusból válogathatnak az ügyfelek, amelyek mindegyikében felfedezhető valamilyen különlegesség, vagy látványos megoldás, így nem csoda, ha nehézséget jelent a végső döntés meghozatala. Főként az uralkodó trendek segítenek választani, azonban nem szabad háttérbe szorítani az egyéni ízlést sem! Ha igazán ízléses, egyszerű, ugyanakkor látványos stílust választana, döntsön a minimál-mediterrán mellett!

A minimalista stílust senkinek sem kell bemutatni, manapság az egyik leggyakrabban alkalmazott lakberendezési megoldásnak számít. Mivel az egyhangúság unalmas, a belsőépítészek és a lakberendezők ezt az irányzatot is elkezdték más stílusokkal vegyíteni, így jöhetett lére a minimál-mediterrán. E két irányzat párosa elsőre kissé furcsa lehet, mivel a mediterrán bizonyos esetekben igencsak túldíszített, azonban, ha tágabb értelemben vizsgálja az ember a mediterrán stílust, láthatja, hogy a természettel összefüggő színek és motívumok, úgy, mint a terméskő burkolatok, vagy a földszínek igenis tökéletes párost alkothatnak a minimállal. A végeredmény csakis lenyűgöző és különleges lehet, ezért érdemes a minimál-mediterrán stílust is figyelembe venni, amikor otthona lakberendezésén gondolkodik!

A minimál-mediterrán stílus kialakításában nem csak a színek és a motívumok játszanak közre, hanem a különböző dekorációs elemek, azonban utóbbiak esetében kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy ne legyenek a tárgyak túldíszítettek, ugyanis ha megbomlik az egyensúly, akkor nem lesz tökéletes és harmonikus a végeredmény.

Ha Önnek is felkeltette érdeklődését a minimál-mediterrán stílus, és otthonát ennek az irányzatnak a mentén alakítaná ki, keresse bizalommal a Yellow Group Interior Design Kft.-t! A minőségi szolgáltatást garantáljuk! További információkat munkáinkról honlapunkon találhat, amelyet a www.yellowgroup.hu címen érhet el. Ha kérdése lenne, keressen minket telefonon, a 06-70-941-8001-es számon, vagy írjon e-mailt az info@yellowgroup.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
profiles.hu.18.03
A negatív, romboló stressz hatásairól részletesebben

A negatív stressz egy olyan jelenség, ami egyre fokozottabban van jelen az életünkben, és amit mindenki próbál minél hatékonyabban kiiktatni...

Close