Kövess minket!
  
     

Tudjon meg többet a bioszálas arcfeszesítésről!

Tudjon meg többet a bioszálas arcfeszesítésről!
2019, október 24.

Ahhoz, hogy az ember visszanyerhesse fiatalságát, és ismét feszes arcbőre lehessen, manapság többféle kezelés, kozmetikai termék is rendelkezésre áll. Ahány ember, annyiféle igény merül fel e téren: egyesek a különböző krémekre, speciális készítményekre esküsznek, mások viszont hatékony kezeléseket keresnek. A szépségipar folyamatosan kutatja az örök fiatalság titkát, az újfajta eljárások pedig egyre látványosabb végeredményt tudnak biztosítani a pácienseknek. Ha Ön is szeretné visszanyerni fiatalságát, és a legújabb, leghatékonyabb eljárást választaná ehhez, ajánljuk figyelmébe a bioszálas arcfeszesítést!

A bioszálas arcfeszesítés forradalmi megoldást kínál a szépészeti beavatkozások között. A kezelés során felszívódó sebészi szálat juttatnak a szakemberek az arcbőr mélyebben található rétegeibe. A fonál folyamatos felszívódása aktiválja a szervezet regenerálását, ez pedig hatással van a támasztó szövetek újratermelésére. Ezáltal a kötőszövet ismét rugalmas lesz, a ráncok kisimulnak, a bőr pedig feszesebbé válik. Mivel a bioszálas arcfeszesítés biostimuláló kezelés, bizonyos esetekben a végeredmény igencsak látványosan eltérhet. Főként fiatalabb korban sikerül jobb eredményt elérni a beavatkozással, ezért a bioszálas arcfeszesítést elsősorban a 35-40 év közöttieknek szokták javasolni a szakemberek. Az eljárással javítható a tónusvesztés, a bőr megereszkedése, a kezeléssel éveket lehet fiatalodni. Ahhoz, hogy az idő múlását ellensúlyozza, érdemes a beavatkozást 1-2 évente megismételni.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szívesen kipróbálná a bioszálas arcfeszesítést, forduljon bizalommal a New Beauty Orvos Esztétikai és Anti-Aging Központhoz! Nálunk korszerű körülmények között próbálhatja ki a bioszálas arcfeszesítést, a beavatkozásról tapasztalt, képzett szakemberek gondoskodnak. Tájékozódjon kezeléseinkről weboldalunkon, amit a www.newbeauty.hu címen ér el! Amennyiben szeretne bejelentkezni, vagy kérdései lennének a bioszálas arcfeszesítéssel kapcsolatban, keressen bennünket telefonon, a +36 30 447 7826-os számon vagy írjon üzenetet honlapunkon keresztül!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
pinkdiak.hu.19okt
Mozis diákmunka Budapesten: dolgozz rugalmas feltételek között, hosszú távon!

Tény, hogy manapság óriási kínálat áll rendelkezésre a diákmunkákból, rengeteg lehetőség közül válogathatnak a középiskolás és főiskolai diákok, így mindenki...

Close