Kövess minket!
  
     

Tudjon meg mindent a csakratisztításról!

Tudjon meg mindent a csakratisztításról!
2017, május 29.

Testünk nemcsak kémiai anyagokból, szövetekből áll, hanem egy állandó energia lengi körül kívül és belül, ami mozgatórugója gondolkodásunknak, szellemünknek, ez mind befolyásolhatja sorsunkat is. Ezek az energiák úgynevezett csakrákban összpontosulnak, onnan árad ki testünk minden pontjára.Ha bármilyen okból, hatásból kifolyólag valamelyik csakra nem megfelelően működik az felborítja testi, lelki egyensúlyunkat, ezt a problémát orvosolja a csakratisztítás. A folyamat során helyreállítják a csakrák energiaegyensúlyát, így azok újra megfelelően működhetnek.

A csakratisztítás segít különböző fizikai betegségek legyőzésében is. A hétköznapok nehézségeinek leküzdéséhez erőt és lendületet kapunk, a tisztulás során rálelhetünk belső utunkra, aminek segítségével haladunk a tudatos életvezetés felé. Rendezhetjük viszonyainkat környezetünkkel, és nem utolsó sorban magunkkal, nélkülözhetetlen, hogy elfogadjuk saját énünket, ezáltal a világhoz is másképp viszonyulunk. A szorongás, korábbi sérelmeink feldolgozása megmérgezgetik mindennapjainkat, a csakratisztítás erre is megoldást nyújt, boldogabb emberré válhatunk a megújulás után!

A csakratisztítás során újra energiával tölthetjük meg alul működő csakráinkat, vagy ellenkező esetben levezetjük a felesleget a túlműködő energiaközpontokból, mindezt meditációval, gyakorlatokkal, helyes légzéstechnika alkalmazásával. A tisztítási folyamat lényege, hogy a csakráinkban fellelhető elakadásokat feloldjuk, ezzel beindítva az energiaáramlást, így a testünk és szellemünk összhangba kerül.

A csakratisztítás összetett művelet, ezért a gyakorlatokat következetesen kell végezni, nem kihagyható egyetlen lépés sem, minden egymásra épül! A tisztítás során feljuthatunk a gyökércsakrától a koronáig, majd vissza a legalsó szintekre, így érhetjük el fokozatosan, hogy megszabaduljunk az alacsony rezgésű, vagy negatív energiáktól.

Ha úgy érzi, hogy spirituális útra kell lépnie a kiegyensúlyozott élet érdekében, akkor keresse az ETE-Hatodik érzés Spirituális, önfejlesztő képzéseit! Bővebb információt szolgáltatásainkról honlapunkon, a www.szellemszive.hu oldalon találhat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-70-329-4960-as számon vagy írjon e-mailt az info@szellemszive.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
Nyári gyerekcipő vásárlás okosan! – Ügyeljünk minden részletre!
Nyári gyerekcipő vásárlás okosan! – Ügyeljünk minden részletre!

Hajlamosak vagyunk kitolni a nyári lábbeli megvásárlását gyermekünk számára, mert nagyon nehéz olyan cipőt találni, ami megfelel a gyerek és...

Close