Kövess minket!
  
     

Tojásfestés helyett díszítsen húsvétra cupcake-eket!

Tojásfestés helyett díszítsen húsvétra cupcake-eket!
2018, március 2.

Kedveli a húsvéti készülődést, azonban szeretné feldobni az idei locsolkodást valami újdonsággal? A hagyományos ételek mellett a tojásfestés is olyan népi tradíció, amit mindenki követ, de Önnek nem kell tartania magát ehhez, csinálhat valami különlegeset is. Például díszíthet cupcake-et húsvétra!

A húsvéti tojáshoz számos népszokás, illetve hiedelem is kapcsolódik. A tojás az újjászületés jelképe, az egészben főtt tojás pedig a családot és az összetartást jelképezi. A magyar néphagyomány szerint a családtagoknak együtt kellett elfogyasztaniuk a húsvéti tojásokat, hogy ha eltévednek, mindig eszükbe jusson, hogy kikkel ették meg a húsvéti ételeket, és így hazataláljanak. Természetesen a húsvéti hímes tojás ajándékozása a locsolkodás alkalmával szintén olyan népszokás, amit mindenki ismer, és többnyire követ is, ha Ön azonban szeretne idén valami újat kipróbálni, akkor a tojások pingálása helyett jelentkezzen egy húsvéti cupcake díszítő workshopra!

A cupcake több nyilvánvaló ok miatt jobb, mint a tradicionális hímes tojás: egyrészt az újdonság erejével hat, másrészt – ízlés kérdése – sokkal finomabb, mint egy főtt tojás. Ha ráadásul díszített, akkor sokkal különlegesebb is, mint a megszokott tojások! Ezek mellett a húsvéti, díszített cupcake nagy előnye, hogy nem csak a locsolóknak, hanem bárkinek adhatjuk ajándékba, vagyis örömet okozunk vele mindenkinek!

A BonitArt különleges, húsvéti cupcake díszítő workshopokat hirdet március 24-re és március 31-re is, melyeken minden jelentkező elsajátíthatja a cukrászati díszítés alapjait, majd megtanítjuk néhány ügyes trükkre, illetve mutatunk pár saját ötletet, ami alapján elindulhat a cupcake-díszítés rögös, ám vidám útján! Az elkészült remekműveket el lehet fogyasztani, de akár haza is lehet vinni őket. Ha ez nem lenne elég, akkor van még egy különlegessége ennek a tanfolyamnak: a helyszín az Adna Cafe, ami nem csak különleges hangulatának, de kiváló sütemény- és italválasztékának is köszönheti hírnevét!

Jelentkezzen Ön is húsvéti cupcake díszítő workshopunk valamelyikére, és készítsen fantáziadús, egyedi és finom süteményeket a közelgő ünnepre! Ha további információkra lenne szüksége, keresse fel honlapunkat a www.bonitaart.hu címen, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-235-4626-os telefonszámunkon, vagy az info@bonitaart.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
budai eladó lakások
Gyönyörű panorámára, lenyűgöző otthonra vágyik? – Tekintse meg a budai eladó lakások kínálatát!

Budapest egyike a leggyönyörűbb és a legnépszerűbb európai fővárosoknak. Nem csak a turisták, hanem a lakhatás szempontjából is igencsak közkedvelt...

Close