Kövess minket!
  
     

Tetoválás: tájékozódjon, mielőtt dönt!

Tetoválás: tájékozódjon, mielőtt dönt!
2018, január 2.

Mindenki fejében megfordul legalább egyszer, ha máson tetoválást lát, hogy vajon milyen lenne, ha ő is viselne egyet a testén. A tetoválás gondolata egyszerre rémisztő és kellemesen izgalmas. Örökre választjuk, mégis el lehet tüntetni, ha nagyon szeretnénk, de alapvetően a bőrünkbe varrt minta az állandóságnak szól. Honnan tudjuk, hogy melyik lesz az igazi? Hogyan fogjunk hozzá, kit válasszunk, mit kérdezzünk? Mennyit fizessünk tetoválás készítéséért?

Egy tetoválás árát nem határozhatjuk meg pontosan, hiszen sok mindentől függ az, hogy mennyiért kerül fel a kiválasztott minta. Például a tetováló művész hírnevétől. Ugyanaz az ötlet, ugyanabban a méretben sokkal többe kerülhet egy már befutott, ismert tetováló művésznél, mint egy névtelen, kisebb vendégkörrel rendelkező tetoválónál. Igen, itt is van úgy, hogy a nevet, a stílust kell megfizetni, nem csupán a munkát és az anyagfelhasználást. Ez azt is jelenti, hogy okosan és alapos utánajárás után kell döntenünk arról, hogy kit választunk, kire bízzuk a bőrünk kidekorálását.

Lehet, hogy valaki nagyon ismert és sikeres, de ez még nem jelenti azt, hogy nekünk tetszik az, amit csinál, tehát gondoljuk át, hogy illik-e hozzánk a stílusa, magunkénak érezzük-e a rajzait. Ugyanígy fordítva is igaz: ha találunk valakit, akit ismerős ajánlott, vagy akire a közösségi média platformjain bukkantunk, és a munkája megérinti a szívünket, de nem igazán ismert, attól még lehet, hogy ő az, akit keresünk.

Tehát a tetoválás árak csak egy támpontot jelentenek, ne ezek alapján döntsünk. Az igazi kutató munkát és a fő szempontokat az jelenti, hogy megismerjük a tetováló szalon, a tetováló művész stílusát, a portfóliókat, gyűjtsünk referenciákat, ismerkedjünk, osszuk meg a saját elképzeléseinket is!

A www.tattoosilver.hu weboldalon a győri tetováló szalonunk honlapját találja, itt tájékozódhat tetoválás árainkról és munkáinkról. Jöjjön, válogasson, és ha tetszik, amit lát, akkor keressen fel minket, akár az első, akár a sokadik tetoválását tervezi! Amennyiben szeretne bővebb információt szerezni, csak hívjon minket a +36-20-497-5171-es telefonszámon, illetve írjon a tattoosilver@gmail.com email címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
talentum-autosiskola.hu_2.17.12
Valósítsa meg terveit, szerezzen jogosítványt kiváló autósiskolában!

Eldöntötte, hogy megszerzi a B kategóriás jogosítványt, és megfelelő színvonalú autósiskolát keres ennek céljából? Örülne, ha lehetőséget adnának az otthoni...

Close