Kövess minket!
  
     

Tésztakészítés saját kezűleg!

Tésztakészítés saját kezűleg!
2017, november 2.

Egy nagy tál, friss és ínycsiklandozó tésztának senki sem tud ellenállni. Még azok is engednek időről-időre a kísértésnek, akik diétát tartanak vagy sportolnak, hiszen a tészta nem csupán sokoldalúan elkészíthető, de nagyon finom étel is. És a tésztát bizony nemcsak vásárolni lehet a boltban, saját kezűleg is el lehet készíteni!

Házi tésztát enni, amikor csak szeretnénk? Mennyeien hangzik, igaz? A tésztakészítés nem bonyolult művelet, egy jó recept kell hozzá, némi alkotókedv, na és persze egy megbízható tésztakészítő.

A legtöbbünknek még élénken él az emlékei között az a kép, amikor nyaranta vagy hétvégente meglátogattuk a vidéken élő nagyszülőket. Ezeken a látogatásokon sok olyan finomságot ehettünk, amiket csak a nagyi tudott tökéletesen és utánozhatatlanul elkészíteni. A régi konyhaasztalon készült a vasárnapi ebéd, ahol a leterített asztalon nyújtotta, formázta a nyers tésztát.

A házi tészta íze azóta is ott él a szánkban, de miért kellene csak az emlékeinkből elővennünk, amikor mi magunk is készíthetünk házi tésztát otthon? A ragacsos, nyúlós tésztából a KitchenAid tésztakészítő nyomán katonásan formázott tésztaszalagok öltöttek új alakot! Egy minőségi tésztakészítővel előre, nagyobb mennyiségben is gyárthatunk különféle tésztákat, amit aztán elraktározhatunk a konyhaszekrényben. A házi tésztának az az egyik cáfolhatatlan előnye, hogy nem csupán a mennyiséget tervezhetjük meg, de arra is befolyással lehetünk, hogy a tészta milyen minőségű legyen. Valódi tojás, reform liszt, minőségi alapanyagok felhasználásával tápláló és változatos tésztákat készíthetünk, amiket a KitchenAid tésztakészítővel könnyedén megformázhatunk.

A www.kitchenaidbolt.hu weboldalunkon a KitchenAid termékei között tésztakészítőt is találhat, amivel kiegészítheti konyhagépei, eszközei sorát. Válasszon sokoldalú, minőségi KitchenAid konyhagépeket, és tegye egyszerűbbé a konyhai teendőket! A 06-20-957-4553-mas telefonszámon vagy weboldalunk kapcsolati űrlapján keresztül felkereshet minket bővebb információkért!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Pénzügyi szabályzata összeállítását bízza kiváló könyvelő irodára!
Pénzügyi szabályzata összeállítását bízza kiváló könyvelő irodára!

Megbízható segítséget keres a pénzforgalomról történő elszámolás készítéséhez? Pénzügyi szabályzata összeállítása céljából olyan szakemberekre van szüksége, akik ezt gördülékenyen, nehézségek...

Close