Kövess minket!
  
     

Tegye csodaszéppé ablakait ablakpárkányokkal

Tegye csodaszéppé ablakait ablakpárkányokkal
2015, június 2.

A jó idő beköszöntével szinte kivétel nélkül mindenki szívesen tartózkodik a szabadban. Szeretünk gyönyörködni megújult, színes környezetünkben, és ilyenkor szívesen látnánk új fényben otthonunkat is. Ehhez pedig nincs szükség feltétlenül nagy átalakításokra, a családi házat még szebbé teheti egy megfelelően kiválasztott ablakpárkány is, ugyanúgy, ahogy a tömbházak lakóinak kellemes látványt nyújt az igényes ablakpárkány.

Díszíthetjük lakóhelyünket úgy is, ha az ablakpárkányra virágokat helyezünk, vagy egyéb módon dekoráljuk. Nyáron a gyakran naphosszat tűző Nap miatt legfontosabb az, hogy megfelelő, meleget és szárazságot tűrő növényeket válasszunk a kint található ablakpárkányokra. Gondozásuk során figyelnünk kell a rendszeres öntözésükre, az elszárad leveleket, virágokat pedig le kell szednünk, ezért fontos a megfelelő méretű párkányterület. Télen azt gondolnánk, mennyire nehéz igényeinknek eleget tenni, és színes pompával díszíteni házunkat, főként ha városban vagy olyan környezetben élünk, ahol a hideg miatt nem lehetséges a kültéri kert kialakítása. Ebben az esetben van nagy segítségünkre a beltéri ablakpárkány, amely lehetőséget ad a virágcserepek elhelyezésére. Ebben az évszakban kedvező, ha déli vagy délnyugati fekvésű helyeket választunk virágunknak, ugyanis ügyelnünk kell arra, hogy elegendő fény érje.

A jó ablakpárkányok masszívak, de mellette elég rugalmasnak is kell lenniük ahhoz, hogy ne törjenek el. Kültéri ablakpárkányoknál fontos, hogy tartsa a színét, ne karcolódjon a szélsőséges időjárás változása során. Olyan tulajdonságokkal szükséges rendelkezniük, amelyek biztosítják az időtállóságot. Az ablakpárkányok több funkciót látnak el. Védik az épület homlokzatát a lehulló csapadéktól, annak elvezetésével. Másrészt esztétikai szempontból is megfelelőnek kell lenniük.

A Fény Őr Kft. webáruházában lehetősége van kiválasztani és megrendelni az Ön számára szükséges műanyag vagy alumínium anyagú, legjobb minőségű, az előzőekben említett tulajdonságok mindegyikével rendelkező ablakpárkányt kültérre és beltérre egyaránt. Széles választékkal, kedvező áron várjuk érdeklődőinket. Bemutatótermünkben szívesen állunk rendelkezésére. Telefonon a +36-20-366-6151-es vagy a +36-29-370-418–as számokon, vagy e-mailben az info@redonydiszkont.hu címre várjuk rendelését!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
laughing baby
Modern vásárlás – A baba webáruház praktikus világa

Szinte minden ember szembesült már a gardróbfrissítés fárasztó és stresszes folyamatával, amikor a régi darabok kidobásra kerülnek, és új ruhákkal...

Close