Kövess minket!
  
     

Tartsa szabadtéri esküvőjét a tökéletesség jegyében!

Tartsa szabadtéri esküvőjét a tökéletesség jegyében!
2016, április 1.

Már nekilátott esküvője tervezésének, biztos benne, hogy szabadtéri ceremóniát szeretne, de még az esküvői helyszín kiválasztása hátra van? Városban élve nehézsége adódhat, ha mindenképp közel kívánja tartani a nagy napot, azonban van olyan szolgáltató, ahol zöld övezetben, mégis a környéken adnak lehetőséget a szervezésre, és emellett az esküvő trendi, és divatos is lehet egyben.

Az esküvő részleteinek tervezése során a házasodni készülő pár egyik legfontosabb feladata az esküvői helyszín kiválasztása. Sokan előtérbe helyezik a szabadtéri esküvői megoldást, hiszen csodálatos, zöld környezetben még meghittebb és hangulatosabb légkört teremt a táj szépsége. Nagyobb városban ritkán találunk igazán egyedülálló, kültéri esküvői helyszínt, így mindenképp tanácsos alaposan tájékozódni, hiszen értékes helyekre bukkanhatunk, ha kitartóan keresgélünk. Érdemes olyan esküvői catering szolgáltatást választani, akik vállalják a szabadtéri esküvői szertartás lebonyolítását, és minden részlet szervezését, így az esküvői dekorációt, a lakodalmas menüt, és a felejthetetlen ünneplést teljes egészében.

Esküvője helyszínéül, megtartására Diófa Étterem és Rendezvényházunk ideális esküvői helyszín lehet, kültéri esemény számára is. Budapest közvetlen közelében találhat bennünket, de mégis páratlan környezetben, a természet ölelésében. Egyedülálló szolgáltatást biztosítunk, ugyanis az esküvői helyszín a vendégek számának megfelelően alakítható ki. Az esküvői dekorációban, a lakodalmas menüben, és minden másban segítségére vagyunk, ami az esküvői catering szolgálatot érinti. Tevékenységünkbe betekintést nyerhet a www.mifaker.hu oldalunkat felkeresve. Több éves tapasztalattal rendelkezve minden tőlünk telhetőt megteszünk a tökéletes esküvőért.

Legyen esküvői helyszíne mesébe illően szép, a ceremónia egésze pedig történjen önfeledten, minden résztvevő számára csodálatosan! Válassza Diófa Étterem és Rendezvényházunkat, ahol nem csak az esküvői helyszín tökéletessé alakítását, hanem a lakodalom egészének lebonyolítását vállaljuk! Kérdései esetén elérhetőek vagyunk a 06-30-7322531 –es telefonszámunkon, és az info@diofa-etterem.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Lakástextil
Hangulatos és stílusos légkör jól megválasztott lakástextilekkel

Egyéni ízlésének megfelelően, a helyiségek adottságaihoz mérten, igazán hangulatos és stílusos belsőt szeretne kölcsönözni otthonának? Meggondoltan, több szempontot figyelembe véve...

Close