Kövess minket!
  
     

Tartsa osztálya sportnapját kalandosan a szabadban!

Tartsa osztálya sportnapját kalandosan a szabadban!
2016, május 3.

Közeledik iskolájukban a sportnap, és szeretné valami igazán különleges élményben részesíteni tanulóit? Rengeteg felejthetetlen pillanattal gazdagodhatnak, ha kalandparkot látogat meg osztályával. A többféle típusú játéknak köszönhetően kivétel nélkül mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb időtöltést, és olyan dolgokat próbálhat ki, amit a hétköznapi életben nem biztos, hogy bármikor megtehet.

 

Az egészséges és mozgékony életmód mindegyikünk számára elengedhetetlen, kortól és nemtől függetlenül, egész életünkön át. A gyermekeket tekintve még kiemeltebb szerepet szükséges, hogy kapjon a testmozgás, amit legjobb, ha a szabadban végeznek. Iskolában dolgozva nincs lehetőségünk gyakran tenni mindezek érdekében, viszont olyan alkalmak adtán, mint például a sportnap, élhetünk a remek lehetőségek egyikével. Kalandparkot választva egyedülálló élményekben részesülhetünk osztályunkkal együtt, hiszen temérdek bátorságra ösztönző játékkal ismerkedhetünk meg. Nem csak mozgásigényünket elégíthetjük ki, hanem a természet közelségének köszönhetően a friss levegő is jótékonyan hat saját testünkre, és a velünk kiránduló tanulók szervezetére.

 

Sportnap, kirándulás, vagy bármilyen más hasznos időtöltés esetén kiváló lehetőséget biztosítunk a mozgásra, és a különleges, izgalmas játékok kipróbálására kalandparkunkban. Miért érdemes a mi kalandparkunk mellett döntenie?

  • A fővárosban, ugyanakkor zöld környezetben vagyunk.
  • Díjmentes a belépés a pedagógusoknak.
  • A gyerekek felügyeletet kapnak.
  • Igényekhez igazítjuk a nyitva tartást.

Az Orczy Kalandpark munkatársaiként garantáljuk az önfeledt szórakozást, a teljes kikapcsolódást, és az érdekes feladatokon keresztül zajló remek tanulási lehetőséget. A www.orczykalandpark.hu oldalunkon megismerkedhet szolgáltatásainkkal, ajánlatainkkal, és megtalálhatja kedvező árainkat is.

 

Legyen része osztályával nem mindennapi élményben! Válassza a sportnap helyszínéül kalandparkunkat, ahol garantáltan jól fogja érezni magát mindenki! Küldjön üzenetet részünkre a www.orczykalandpark.hu oldalunkon található űrlap segítségével, vagy tegye fel felmerülő kérdéseit a 06-20-2939990 –es telefonszámunkat hívva!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
sminktetovalascentrum.hu_16.04
Kifejezőbb tekintet személyre szabott szemöldök tetoválással

Régóta tölti naponta idejét szemöldökének szépítésével, alakítgatásával, és úgy érzi, itt az ideje, hogy kényelmesebb, időtálló megoldás mellett döntsön? A...

Close