Kövess minket!
  
     

Tartsa esküvőjét a főváros különleges, szabadtéri helyszínén!

Tartsa esküvőjét a főváros különleges, szabadtéri helyszínén!
2015, június 30.

A szokásostól eltérő, csodálatos helyszínt szeretne esküvője napján? Sok menyasszony álma, hogy szabadtéren tarthassa meg élete legszebb napját. Többféle helyszínnel találkozhatunk a keresés során, amelyek egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, viszont nagy feladat az igényeinkhez legközelebb állót kiválasztani.

Minden ifjú pár vágya, hogy az esküvőjük tökéletesen sikerüljön. Számos feladat sorakozik, amelyeket meg kell szervezniük. Ezek közé tartozik az esemény helyszínének kiválasztása. Célszerű átgondolni, hogy hány vendéget szeretnénk meghívni, valamint mérlegelni, hogy milyen jellegű környezetben lenne a ceremónia lebonyolítása a legideálisabb számunkra. Egy szabadtéri esküvő garantáltan maradandó élményt biztosít, és a résztvevőket kiragadja a mindennapok monotonitásából.

Ha olyan helyen szeretné tartani a nagy napot, ahol a természet közelségét érezheti, a Budapest központi részén, ugyanakkor zöldövezetben található Diófa Étterem és Rendezvényház nagyszerű lehetőséget ad erre. Gondtalanul és önfeledten érezheti magát, amennyiben minket választ. Nagymértékben igyekszünk ügyelni arra, hogy a kért kívánságokat kivétel nélkül teljesítsük.

Interneten a www.mifaker.hu címen tájékozódhat széles körű szolgáltatásunkról. Bővebben olvashat éttermünk kínálatáról és rendezvényházunk pozitív tulajdonságairól.

Igényeinek megfelelően biztosítjuk a polgári szertartáshoz, majd az utána következő lakodalomhoz szükséges szolgáltatást:

  • elképzelései szerint
  • kreatív lehetőségeket kínálva
  • tökéletes helyszínt biztosítva
  • kedvező árakon

Biztosak vagyunk abban, hogy a közelgő esküvőre mindenki élete legszebb, és legboldogabb napjaként gondol. Álomesküvője két részét, a ceremóniát és az utána következő lagzi eseményét nálunk kompletten, egy helyen megtarthatja.

A felmerülő kérdések, és az előzetes egyeztetés miatt kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a következő elérhetőségek valamelyikén!

E-mail címünk: info@diofa-etterem.hu, telefonszámunk: 30 732 2531 vagy 20 437 9772!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
iphoneservice.hu
iPhone javításhoz válasszon színvonalas szerviz szolgáltatásokat!

A legújabb csúcskészülékek is okozhatnak fejtörést tulajdonosaik számára, amikor valamilyen kellemetlen, nem várt hiba miatt esetleg kezelhetetlen lesz az érintő...

Close