Kövess minket!
  
     

Támogassa gyermeke fejlődését megfelelő magánóvodával!

Támogassa gyermeke fejlődését megfelelő magánóvodával!
2018, december 4.

Még nem tudja, hova iratkozzon be gyermeke a következő évben? Netán nincs megelégedve a jelenlegi óvodával, és szeretne a kicsi számára jobb helyet találni? Magánóvodában, Zuglóban színvonalas körülmények között fejlődhet a gyermek, és hasznos foglalkozások során kerülhetnek előtérbe az egyéni képességei.

A gyermekek életében nagy lépést jelent az óvodába, majd az iskolába való beiratkozás. Már az óvodai tevékenységek során fény derül arra, hogy mik a kicsi erősségei és gyengeségei. Éppen ezért fontos, hogy elengedő idő és figyelem jusson minden gyermek egyéni képességeinek fejlesztésére. Minél többen járnak az óvodába, annál kevésbé van erre lehetőség. Ha szeretnénk a kicsit a kiegyensúlyozott, egészséges élethez hozzásegíteni, akkor érdemes egy zuglói magánóvoda mellett döntenünk.

Jó kezekben tudhatja gyermekét, és megfelelően gondoskodhat a fejlődéséről, ha az ÓVÓ KLUB Közhasznú Nonprofit Kft. zuglói magánóvodájába íratja be. Nagyon fontosnak tartjuk az értékőrzésre beállítódott magatartás kialakítását, az egyéni képességek kibontakoztatását. Ennek megfelelően különféle szolgáltatásokkal várjuk magánóvodánkban, Zuglóban. Különböző szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek még szebbé tehetik a kicsi mindennapjait: kirándulásokat, táncházat, madarászovit, bábszínházat, úszást és számos más programot szervezünk rendszeresen. Megfelelő módon alapozhatja meg gyermeke jövőjét, ha elegendő időt és figyelmet fordít az ideális óvoda kiválasztására. Szerezzen bővebb információt óvodánkról a www.ovoklub.hu internetes oldalunkon!

Fejlessze gyermekét magas színvonalú pedagógiai program keretein belül! Fordítson figyelmet a kicsi testi és szellemi fejlődésére egyaránt! Ha szeretné, hogy gyermeke élményeket szerezzen, és eközben nyitottá váljon a világra, valamint fogékonyabbá az iskolai tananyagra, döntsön magánóvodánk zuglói intézménye mellett! Örömmel válaszolunk kérdéseire, ha keres bennünket elérhetőségeinken. Hívjon minket bizalommal a 06-1-220-8232-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az ovoklubmaganovi@gmail.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Utazzon el a télből a ragyogó, meleg nyárba! Repülős útjaink Önre várnak!
Utazzon el a télből a ragyogó, meleg nyárba! Repülős útjaink Önre várnak!

A téli hónapokban gyakran gondoljuk, hogy bárcsak valahol máshol lehetnénk, ahol meleg van és süt a nap. Bizony, a kontinentális...

Close